Kuvaus

Nancy Turner: These is my words. The diary of Sarah Agnes Prine 1881-1901

  • Hodder and Stoughton paperback ed. 1999; englanninkielinen pokkari, 284 sivua, karttakuva
  • Lukutaitoksia selkämyksessä, muuten ok kuntoinen kirja
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut kirjeenä 4 euroa = 6 euroa TAI seurattavana pakettina 6 euroa = 8 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Englanninkielinen romaani joka perustuu kirjailijan oman perheen tarinaan. Kertoo nuoresta naisesta joka kasvaa preerialla 1800-luvulla missä arki on aika rankkaa. Fiksu ja vahva nainen pärjää kuitenkin ja löytää myös rakkautta ennen pitkään, vaikka elämä levottoman ratsuväen upseerin rinnalla ei ole ruusuilla tanssimista. Sarah kuitenkin oppii pärjäämään miesten maailmassa ja kun junanrysöstäjät iskevät kerran matkalla kotiin appi-isän luota, osaa myös Sarah vetää pyssynsä esiin ja pistää rosvot kuriin... Ei niin romanttista kuin Pikku talo preerialla tarinat, tässä paljon realistisempi meiniki, mutta samalla tarinassa myös hivenen romantiikka ja teitenkin hieno ajankuva ja hyvää naisenergiaa...

A moving, exciting, and heartfelt American saga inspired by the author's own family memoirs, these words belong to Sarah Prine, a woman of spirit and fire who forges a full and remarkable existence in a harsh, unfamiliar frontier. Scrupulously recording her steps down the path Providence has set her upon—from child to determined young adult to loving mother—she shares the turbulent events, both joyous and tragic, that molded her, and recalls the enduring love with cavalry officer Captain Jack Elliot that gave her strength and purpose.

Rich in authentic everyday details and alive with truly unforgettable characters, These Is My Words brilliantly brings a vanished world to breathtaking life again.

hakusanat: villi länsi USA historia naisen asama Pikku talo preerialla muistelmat elämänkerrat jännitys books in English rakkaus romantiikka intiaanit sota uudisasukkaat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 3 vrk 6 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 3 vrk 6 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.