Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaksi kolmesta erillisestä lyhyestä pätkästä koostuvaa aasialaista kauhuelokuvaa.

Three ...Extremes

From the nightmares of three masters of horror... Tunnetaan myös nimillä Three 2 ja Three, Monster. Alla olevan jatko-osa vuodelta 2004. Kolme osaa: Dumplings (ohjaus Fruit Chan, Hong Kong), Cut (ohjaus Park Chan-wook, Etelä-Korea) ja Box (ohjaus Takashi Miike, Japani). Dumplings on lyhyempi versio saman nimisestä itsenäisestä elokuvasta ja sisältää uutta materiaalia. Lisätietoa IMDb:stä.

Ääniraidat kantoninkiinaksi (Dumplings), koreaksi (Cut) ja japaniksi (Box), DTS Digital 5.1 Surround, Dolby Digital 5.1 Surround ja Dolby Digital 2.0 Stereo. Tekstitykset englanniksi. Kuvaformaatti Anamorphic 1.78:1. Kesto n. 125min, maakoodi 2. K-18 (ulkomainen ikärajamerkintä).

Hyväkuntoinen DVD. Extrana Calum Waddell Film Notes tietolappunen, "Making of" dokumentti, traileri.

Three ...Extremes 2

From the nightmares of three more masters of horror... Tunnetaan myös nimellä Three. Yllä olevan edeltäjä vuodelta 2002. Kolme osaa: Memories (ohjaus Kim Ji-woon, Etelä-Korea), The Wheel (ohjaus Nonzee Nimibutr, Thaimaa) ja Going Home (ohjaus Peter Ho-Sun Chan, Kiina). Lisätietoa IMDb:stä.

Ääniraidat koreaa, englantia, mandariini- ja kantoninkiinaa ja thaita, DTS Digital Surround 5.1, Dolby Digital 5.1 Surround ja Dolby Digital 2.0 Stereo. Tekstitykset englanniksi. Kuvaformaatti Anamorphic 1.78:1. Kesto n. 122min, maakoodi 0. K-18 (ulkomainen ikärajamerkintä).

DVD:ssä muutama pienehkö naarmu ja joitain muita pieniä jälkiä. Levyä ei saanut toistettua kokonaan: siinä oli n. 4min ja 2min pätkät mitkä eivät toimineet. Extrana trailereita.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.5.2024 23:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.