Kuvaus

Thriller Collection 4  -  3 DVD Box
 

Perrier's Bounty
Michael McCrea on aivan tavallinen kaveri, joka vain on epätavallisen huono raha-asioissa. Yksi ajattelematon pikkulaina gangsteripomo Perrieriltä, ja pelissä ovat äkkiä isommat panokset kuin pelkät murtuneet jalat. Rehvasteleva gangsteritrilleri, jossa toiminta, nauru ja jännitys vaihtelevat hurjalla vauhdilla.

Ohjaus
Ian Fitzgibbon

Näyttelijät
Brendan Gleeson
Cillian Murphy
Jim Broadbent
Jodie Whittaker
Domhnall Gleeson
Padraic Delaney
Andrew Simpson
Natalie Britton
Conleth Hill
Michael Fitzgerald

 

The Reef
Viisi ystävystä nauttivat viikosta merellä lähellä Isoa Valliriuttaa Australiassa. Kaukana merellä purjevene kaatuu ja kaikki päätyvät veteen. He kiipeävät kauhuissaan nurin kääntyneen veneen päälle ja huomaavat, että iso osa kölistä on poissa. Neljä päättää uskaltautua uimaan kohti maata, mutta viides päättää jäädä odottamaan apua. Pian ystävät huomaavat, että heitä seuraa valtava valkohai...

The Reef ei ole mikä tahansa haielokuva. Se perustuu tositapahtumiin ja on ensimmäinen elokuva, jossa on käytetty oikeita valkohaita. Se on sekoitus psykologista jännityselokuvaa ja klassista hirviökauhuelokuvaa. Komeasti kuvattu The Reef on eittämättä paras elokuva lajityypissään.

Ohjaus
Andrew Traucki

Näyttelijät
Damian Walshe Howling
Gyton Grantley
Adrienne Pickering
Zoe Naylor
Kieran Darcy Smith
Mark Simpson

 

Balibo
Balibo on poliittinen jännityselokuva, joka kertoo 25 vuoden takaisesta, niin kutsutusta Balibo Five-tragediasta, jonka tapahtumat herättivät lukuisia salaliittoteorioita vuosien kuluessa. Elokuva kiellettiin Indonesiassa, mutta johti myös virallisten tutkimusten aloittamiseen.

Indonesia on valtaamassa maan, ja viisi australialaisen tv-kanavan toimittajaa ja työntekijää ottaa asemapaikakseen rajakaupunki Balibon. Kun he katoavat epäselvissä olosuhteissa, sotakirjeenvaihtaja Roger East matkustaa paikalle ottamaan selvää tapahtuneesta. Sekä Indonesian että Australian hallitukset yrittävät peitellä kiisteltyjen surmien syitä vuosikymmenten ajan.

Ohjaus
Robert Connolly

Näyttelijät
Anthony LaPaglia
Bea Viegas
Ana Rosa Mendoça
Mazarela Martins
Nazário Baptista
Michael Stone
Jose Belo
Anamaria Barreto
Nick Farnell
Christine Martins

 

 

Kesto yht
4 Tuntia 56 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi

K-15

R2

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,95 €
Sulkeutuu 86 vrk 4 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 86 vrk 4 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.