Kuvaus

Kovakantinen kansipapereilla
352 sivua
1.painos 1982

Valitut palat: Tiedon rajamailla

Onko ufoja olemassa, ja ovatko ne vieneet mukanaan ihmisiä? Onko telepatiaa olemassa? Pystyvätkö jotkut ihmiset poistumaan ruumiistaan ja seuraamaan fyysisen minänsä puuhia? Onko jälleensyntymä mahdollista? Kuljeksiiko tietyillä seuduilla maapallolla omituisia, apinaa muistuttavia hirviöitä? Onko planeettojen, tähtien ja ihmiskohtaloiden välillä olemassa jokin yhteys? Mitä aaveet oikein ovat, ja miksi jotkut ihmiset näkevät niitä? Miten ihmisruumis voi parantua ilman leikkauksia ja lääkitystä? Mahtaako ihmisaivoissa piillä erikoislaatuisia paranormaaleja kykyjä, joita ei vielä tunneta?

Tässä kauniisti kuvitetussa ja huolellisiin tutkimuksiin perustuvassa kirjassa käsitellään asiallisesti ja helppotajuisesti yllämainittuja ja satoja muita kysymyksiä outojen, paranormaalien, mystisten ja yliaistillisten ilmiöiden maailmasta. Kirjassa on yli 350 outoja ilmiöitä havainnollistavaa ja selittävää kuvaa samoin kuin kuvia ihmisistä, jotka ovat pyrkineet pääsemään perille mysteereistä ja joutuneet selittämättömien tapahtumien pyörteisiin. Heistä mainittakoon:
- Astrologi, joka sai oikeussalissa tuomarin vakuuttuneeksi kyvyistään esittämällä eräitä ennustuksia.
- New Yorkin Long Islandista kotoisin oleva kotirouva, joka väitti ufon matkustajien kuljettanen hänet maailmaan, jossa oli apinaa muistuttavia olentoja ja kirkkaita, ilmassa leijuvia kiteitä.
- Todellisuudentajuinen maanviljelijä, joka uskoi poistuneensa ruumiistaan voidakseen käydä katsomassa sairasta isäänsä ja jonka muut kertoman mukaan olivat nähneet isän sairasvuoteen vierellä.
- Joukko Kanadalaisia, jotka ryhtyivät luomaan aavetta ja jotka uskoivat olleensa yhteydessä luomansa olennon kanssa.
- Yhdysvaltalainen tiedemies, joka yritti rakentaa laitteen, jonka avulla vainajat voisivat ottaa yhteyden eläviin.

Tässä ainutlaatuisessa kirjassa esitetään tosiasioita ja lukuja, teorioita ja tapauskertomuksia erilaisista ilmiöistä - kuten Stonehengen synkästä kivikehästä, Pohjois-Amerikan intiaanien hautakummuista ja viimeisimmistä kadonneen Atlantis-mantereen etsintäyrityksistä - tavalla, joka jättää lukijalle mahdollisuuden todisteiden punnitsemiseen ja mielipiteen muodostamiseen. Kirjan mielenkiintoisista ja huolellisiin tutkimuksiin perustuvista erikoisartikkeleista mainittakoon:
- Kaivonkatsominen
- Voodoo
- Poikkeavia ilmiöitä
- Nykyajan noituus
- Loch Nessin hirviö
- Kuun vaikutus
- Suuria urotekoja
- Kirlian-kuvaus

- Lentävät lautaset
- Selvänäköisyys
- Ajatuksen siirto
- Noituus ja magia
- Jälleensyntyminen
- Spiritismi
- Haamut, aaveet ja hirviöt
- Tähdistäennustaminen
- Unien voima
- Bermudan kolmio
- Nykyajan noitien voimakeinot
- Sivupersoonat
- Kuuhulluus
- Kaukoparantaminen
- Hypnoosi
- Kadonneet mantereet
- Ihmissudet ja vampyyrit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 87 vrk 11 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 87 vrk 11 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.