Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nostalginen Hellaksen Tietokilpa, 120 kuvan purkkakuvasarja vuodelta 1965, täysi kohtuullisen hyväkuntoinen sarja!

Tietokilvassa on kuvia ja kysymyksiä kaikkiaan 10 eri aihealueesta, 12 kysymystä/aihepiiri, mm. Iskelmämusiikki, Filmitähdet, Urheilu, Eläimet, Kasvit, Tekniikka, Autoilu, Ilmailu, Historia. Tässä muutamia sarjassa olevia henkilöitä tai yhtyeitä: Elvis, Beatles, Rolling Stones, Cliff Richard, Raittinen, James Dean, Marlon Brando, Rock Hudson, Debbie Reynolds, John Wayne, Claudia Cardinale, Tapio Rautavaara.

Samaa sarjaa löytyy myös irtokuvina, jos tarvitset sellaisia.

Postikulut 4,60 euroa lisätään.

HUOM! VAIHTOKUVIEN SIIVOUS!

Keräilijä jatkaa ylimääräisten kuviensa "siivousta" - nyt löytyy edullisesti purkkakuvia! Useista sarjoista löytyy (lähes) täysi sarja ja muistakin huomattavia määriä yksittäisiä kuvia. Irtokuvien hinta 1.00 euron molemmin puolin.

Kannattaa kysyä, sillä aikomukseni on myydä kaikki ylimääräiset kuvat pois! Ja hinnatkin ovat ”siivottuja” eli huomattavan edullisia!

Tässä joitain myynnissä olevia sarjojani malliksi: Uudet aseet, Villieläimet, Hellaksen ja Pandan Filmitähti/Pop-tähtisarjat, Beatles, Buffalo Bill, High Chaparral, Hellaksen ja Pandan Jääkiekko-sarjat, Kuumatka, Ilmailu-Jenkki, Satelliitti, Raha-Jenkki, Tarzan, Tietokilpa-Jenkki, Korkeasaari, Hellaksen ja Chymoksen Autosarjat, Grand Prix, Olympos, Kopla, Nakke, Ville Vallaton, Hellaksen Merirosvo, Fazerin Merirosvopeli, Aarresaari, FBI, Avaruussarja, Pandan Linnanmäki, Pesis, Tokio, Viidakkokirja.

Yksittäisiä vaihtokuvia löytyy monista muistakin sarjoista - kannattaa kysyä!

Jos kaipaat sekalaista nippua mallikuvia tietystä aihepiiristä (Villi Länsi, autot, eläimet, aseet, avaruus, filmitähdet tms) tai tietyltä aikakaudelta (esim 1960-luku), niin sellainenkin järjestyy!

Kysy suoraan sähkäpostilla: keraily2000@gmail.com

purkka purukumi Jenkki Hellas Panda Chymos Champion Fazer Dandy keräilykortit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


74 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.4.2024 18:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.