Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Toimivana käytöstä poistettu ja varastoitu tietokoneohjattu tasojyrsin Dahlgren Systems 300 kaikkine vermeineen, ohjausyksiköllä ja tietokoneella. Konehan on dataltaan vanha, vaika toimiva, mutta rungoltaaan parempi kuin uudet Kiinalaiset!! 

Jos rakennat, ylijäävät osat ovat hyvin myyntikelpoisia mm. Ebay.de  sivustolla! Mukaan myös toinen toimiva ohjausyksikkö, tuo kakkoskuvan kone. Aikansa huippukone made in USA, ollut käyttämättä n. 5 vuotta. Isokokoinen, koneen leveys n. 104cm, syvyys n. 84cm ja korkeus n, 43cm. Pöydän ala 62 x 32 cm ja koneen paino n. 45kg + muut.

Videot: https://www.youtube.com/watch?v=AfU3ymsAvBc

https://www.youtube.com/watch?v=U2huKACWCP8

manuaali: http://www.cosplayindo.com/dahlgren-system-300-manual.pdf

varaosia saa Euroopastakin: http://www.ronamachines.co.uk/suregrave-and-dahlgren-computerised-machines

Koneella voi jyrsiä metallin, puuhun kuin muoviin ohjelmien mukaan tai muuten. Mukaan siis kone, ohjainyksikkö ja toinen varalle, ohjaustiedostot, että tietokone. Runsaasti ohjeita niin Suomeksi kuin Englanniksi. Edelleen joitain erityisiä uudempia diskettejä, missä on uusia toimintoja ja laajemmin erilaisia kirjoitus ym. fontteja. Kaikesta ei ole tietoa. 7kpl hyvässä terässä olevia erilevyisiä teriä. Koneen pitäisi toimia, kun kytkee kaiken kasaan. Toiminnasta en voi kuitenkaan antaa takuuta, kun en ole sitä itse käyttänyt. Koneeseen saa kuitenkin erilaisia varaosia edelleen niin tietokonepuolelle kuin mm. teriä saa GravoGraphilta - ovat samanlaisia. 

Nouto Lahden keskustasta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

349 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.8.2018 19:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.