Kuvaus

Ihan perussiistit pilottimalliset kullanväriset kehykset. Uutena parin sadan hintaluokassa.

Miinuslinssit, jotka tietysti pitää vaihdattaa omiin linsseihisi ennen käyttöönottoa. Käy linssien teettäjälle tai tietysti myös varaosapariksi, jos sattumoisin omistat samanlaiset. 

Linssin leveys 52 mm ja väli 18 mm. Aisan pituusmerkintä 135 mm, taitettuna käytännössä noin 127 mm. Kokonaisleveys edestä noin 140 mm, kehyksen reunasta kehykset reunaan 125 mm ja korkeus 46 mm. Sisämitta sangasta sankaan heti linssien takaa n. 140 mm, eli aika isokokoiset, ei ihan pienipäisimmille. Mukaan ei tule muuta kuin lasit, ei koteloa eikä muuta ekstraa.

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. koko tai malli ei olekaan passeli. (Myyntikunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.)

Postitus kirjeessä (postinkestävässä pahvikotelossa) kotiin kannettuna 4,60 euroa. Maksutiedot saat sekä automaattiviestissä että näet kohteen sivulla ostoksen tehtyäsi. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

 

Tästä näet kerralla muut kehys- ja aurinkolasimallimme huuto.netissä: https://www.huuto.net/haku/sellstyle/buy-now/sellernro/2558570/sort/viewed/category/561

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
Sulkeutuu 36 vrk 9 h 18 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 36 vrk 9 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.