Kuvaus

  Singing Bowls of Shangri-La on Tiibetiläiset kulhojen parantavaa voimaa.   Upeat ylä-äänivärähtelyt resonoivat koko kehossa solutasolle saakka tukien paranemista ja sisäistä hiljentymistä. Thea Surasu, 73 min.

Tämän CD:n vahvuus on sen puhtaus - tässä tallenteessa ei ole käytetty muita instrumentteja. Vain Tiibetiläsiten soivien kulhojen äänet. Yli tuhannen vuoden ajan erityiset kultaiset soivat kulhot ovat kuuluneet Tiibetin parantavaan perinteeseen. Tämä harvinainen 1000-luvun parantava instrumentti, jota ei koskaan aiemmin nauhoitettu, tuottaa henkeäsalpaavan valikoiman ylisävyjä. Ääni herättää transsendenttisen meditaation tilan (etenkin kuulokkeilla kuunneltuna). Uskomattomat jatkuvat värähtelyt resonoivat ja virittävät kuuntelijan solutasolla. Syntetisaattoreita tai muita soittimia ei ole lisätty.

Steven Halpern on maailmankuulu rentoutus- ja hoitomusiikin mestari.

Kaapin tyhjennyksessä lähtee monia vähän käytettyjä tai jopa käyttämättömiä tuotteita ja vaatteita myyntiin, katso kaikki myynti tuotteeni. Tämä jäänyt vähälle käytölle.Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja.

Avainsanoja: New Age Healing music, meditation music, meditaatio musiikkia, katso sivullani myös muita tuotteita, kuten fonttikirja, taidekirja, taidehistoria, rakennustaide ja ulkomaisia sisustuskirjoja, musiikki CD, tarjolla on runsaasti kirjoja, kuten psykologia, rajatieto, kirjoja henkisistä ilmiöistä kiinnostuneille, samanismi, meditaatio, jooga, tingshat, fengshui, numerologia, heiluri, suitsuke, suitsukekulho, yrttisuitsuke, chakra heiluri, mantranauha, mala, rukousnauhoja, heilureita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 6 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 27 vrk 6 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.