Kuvaus

Onnistu kouluttajana - 7 askelta yleisön hurmioon

Onnistu kouluttajana -kirjan käytännön esimerkit ja teoriatieto antavat virikkeitä innostavan esityksen toteuttamiseen ja suunnittelutyön tekemiseen. Kirjassa kerrotaan, miten valmistellaan hyvä esitys, miten valmistaudutaan itse tilaisuuteen, mitä tulee tehdä koulutuksen aikana ja mitä on muistettava koulutuksen jälkeen.

Kirjan teoria, aidoista koulutustilanteista koostetut hupaisat tarinat, hyödylliset esimerkit ja havainnollistava kuvitus antavat niin kokeneelle kouluttajalle kuin vasta-alkajallekin hyvät avaimet erilaisten tilanteiden hallintaan: miten avataan sosiaaliset solmut, kuinka jännityksen saa laukeamaan ja millä keinoin oman esiintymisen saa varmemmaksi. Ohjeita annetaan myös oikeanlaiseen äänenkäyttöön sekä eleiden ja muun sanattoman viestinnän hyödyntämiseen.

Kirjasta selviää muun muassa:

  • miten yleisön kinkkisiin kysymyksiin kannattaa vastata?
  • millä keinoin huumoria voi ideoida osaksi koulutustilaisuutta
  • miten gimmickejä voi hyödyntää osana esitystä?
  • miten häirikkö taltutetaan?
  • miten koulutustilasta voi saada toimivamman ja ihmisistä interaktiivisia?

Teokseen on haastateltu ammattilaisia, jotka kouluttavat ja esiintyvät työkseen. Tony Dunderfelt, Markku Veijalainen, Sami Garam, Ville Matvejeff, Katleena Kortesuo, Ville Sandqvist ja Vappu Pimiä antavat vinkkejä esiintyjiksi aikoville ja kuvaavat oman esiintymisensä kulmakiviä.

Kirjasta on käytännön hyötyä kenelle tahansa, joka esiintyy joko toisinaan tai toistuvasti. Kouluttajat, johtajat, esimiehet, perehdyttäjät, tuote-esittelijät, eri alojen esiintyjät ja puhujat sekä muut lisää varmuutta esiintymiseensä hakevat löytävät kirjasta kaikki keskeiset asiat. Kirjan oppeja voi hyödyntää minkä tahansa esityksen laatimiseen ja erilaisten yleisöjen hurmaamiseen.

ISBN: 9789522462428

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 12 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

11,90 € Sulkeutuu 40 vrk 12 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.