Kuvaus

Huuto- tai ostohinta  y h d e s t ä  CD-levystä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!



1.  Kaija Kärkinen & Ile Kallio: AIKAAN OIKEAAN. 2000 AXR. Ehjä CD-single slim-kotelossa.

1. Aikaan oikeaan (san. Kaija Kärkinen, säv. sov. Ile Kallio) 4:10

Kaija Kärkinen & Ile Kallio on 1991 perustettu suomalainen duo-yhtye. Pariskunta, laulaja Kaija Kärkinen ja kitaristi Ile Kallio, myös sanoittaa ja säveltää. Kappale Aikaan oikeaan on duon kuudennella studioalbumilla Kaikki oikeudet (2006).

 

2. Timo Ylinen: SURUAAN SE KITARA SOITTAA.  Single slim-kotelossa. Timo Ylinen: laulu, akustinen kitara, Tapio Ylinen: sähkökitara, koskettimet, Arto Piispanen: piano, Tuure Koski: basso, Marko Salmela: rummut.

1. Suruaan se kitara soittaa (Timo Ylinen, Tapio Ylinen)

2. Opin viinin (Timo Ylinen, Raimo Ylinen)

Timo Ylinen on vuodesta 1996 asunut Kuopiossa ja toimii nykyisin  päätoimekseen lääkärinä. Akustisen kitaran soiton hän aloitti jo lapsena 1970-luvun alussa, jolloin idoleita olivat The Beatles, James Taylor, CSN, Neil Young, Jackson Browne, Cat Stevens, Joni Mitchell, myöhemmin Jimmy Webb, Dan Fogelberg ja Marc Cohn sekä hänen veljensä Markku, laulaja ja lauluntekijä. Timo Ylinen on yli 30 vuotta kestäneen musiikkiuransa aikana levyttänyt ja esiintynyt lukuisten kotimaisten huippuartistien kanssa (Katriina Honkanen, Liisa Tavi, Sakari Kuosmanen, Jarkka Rissanen, Eero Raittinen jne.) sekä esiintynyt teatterissa ja televisiossa. Timo Ylinen on julkaissut albumit Tuulen nimi (2011) ja Playing Favourites (2013) sekä kaksi singleä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 22 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 98 vrk 22 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.