Kuvaus

Tinalautanen, kulho on todella vanha, yli 80v, mahdollisesti jopa  90- 100 vuotta vanha matkamuisto-lautanen ja siinä on kuvattuna Rein-joen varrella olevia nähtävyyksiä, keskellä on korkokuva GERMANIA naisesta joka seisoo (patsaana) Niedenwaldissa. Myös muut kauniit ja komeat linnat ovat siinä.

Halkaisija 21cm ja lautasen reunat kohoaa pöydänpinnasta 3cm korkealle, ollen samalla alueen valkoviinirypäleiden koristamaa korkokuviota, reliefiä. Esine oli alkujaan ehkä kevyesti hopeoitu metallia ja varmasti ollut hyvin kaunis esine. Nyt eräässä sivussa on halkeama, 4cm pitkä, mutta lienee ollut siinä jo viimeiset 50v, joten ei kannata kiirehtiä korjaamaan. Kerran sitä jo onkin korjattu. Harvinainen, harvoin tulee tälläisiä vastaan. Huippukuntoisena olisi arvo varmasti yli 200.- euroa.  Paino 690g
A28JL5X7a  tina lautanen upea vanha antiikki koriste  REINI JOKI , kohde on Hampurissa, Saksa

Osa Saksan valtakunnan nähtävyyksistä katosi Toisessa Maailmansodassa kun amerikkalaiset ja britit pommittivat Nazi-Saksaa ja tuhosivat sitä armotta, he saivat paljon pahaa aikaan. Kun vielä yksi suuri kommunisti vihollinen idästä auttoi länsivaltoja, oli tuho täydellinen. Nämä olivat keskenään kavereita ja vastaan Hakaristi-Saksa. Saksa menetti yli 22 miljoonaa ihmishenkeä, Neuvostoliitto 26 miljoonaa ja USA 0,3 miljoonaa, joten menetykset olivat suhteellisia. Saksan väkiluku oli ennen sotaa noin 60 miljoonaa, 22 miljoonaa kuoli. 


Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu!
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!!!
Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy pakkauslaatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja pyydä vaikka lisää kuvia. 

Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,80 €
Sulkeutuu 15 vrk 16 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,80 € Sulkeutuu 15 vrk 16 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.