Kuvaus

Antiikki tinakulho vuosilta 1890-1919 olevaa tyyliä, eli JUGEND tyyli, mikä oli silloin Euroopassa vallalla.    Pituus on 27cm ja leveys 15,5cm.  Astian reunan korkeus pöydän pinnasta mitattuna on n. 4cm ja paino 405g.
Alkujaan ollut kevyt hopeapinta, joka on nyt voimakkaasti jo kulunut pois. Valmistaja on KAYSER ZINN numero 4112 ja viereen hakattu numero 14, oletan vuodelta 1914 ! ( eli  yli 100v vanha)
Kulho on koristeltu niittykukka reliefeillä.  Hieno aito vanha tina esine, jonka arvo voi vain säilyä.
Valmistaja  yritys on perustettu KÖLN kaupungissa Saksassa vuonna 1895 ja perustajan nimi oli juuri Mr. E.Kayser.  On olemassa vanhoja tina esineitä, mutta juuri Kayser tina esineet ovat arvostettuja ympäri maapallon.
A12SP205 KAYSER kulho tinaa oikea aito vanha antiikki kulho Jugend tyyliä, upea ! Kohde on Hampurissa, Saksa

Suomessa ei tina esineiden käyttö keittiössä ja kotona ollut yleistä. Miksi näin?
Suomi oli köyhä maa, elämä oli kivuliasta Ruotsin vallan alla, eipä se paljon parempaa ollut Venäjän Tzaarin vallan allakaan.

Metallisia kattiloita toki oli, mutta esim. posliinia ei juuri ollenkaan, jopa meidän sana LAUTANEN, tulee juuri sanasta LAUTA, sillä soppakulho oli puu lauta lankku, johon oli koverettu kolo ruokaa varten ja siksi nimi lautanen.... Puinen oli lusikka myös ja veitsi sentään terästä. Köyhyys ja puute oli suuri maaseudulla ja rajan tuntumassa, itärajalla matkusti talosta taloon laukku-ryssä, kauppias myi kangasta ja muuta pikkutavaraa usein naisväen tarpeisiin...saattoipa yöpyä myös talossa. 

Tina lautanen, tina kuppi tuoppi jne.olivat luxus tavaraa, yhä vielä, ei moni osaa antaa niille arvoa....
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske  pankin tilille

 Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja mielelläni meilaan lisäkuvia, jolloin saat varmuuden siitä, että kohde on toiveidesi mukainen.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, tietysti kerron sen AINA!

Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !!!
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 
 Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko tälläinen kauppatapa sinulle ollenkaan, sillä on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan käytettyä  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä, se sisältää RISKIN!!!
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 91 vrk 18 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

54,45 € Sulkeutuu 91 vrk 18 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.