Kuvaus

Hakaristi aikakausi Saksassa kesti vain 12 vuotta ja sinä lyhyenä aikana se painautui ihmiskunnan historiaan hyvin tehokkaana systeeminä, jolla oli myös mustat puolensa. Tästä 12 vuodesta oli puolet sotaa ja se lähti liikkelle tulipalon tavoin ja aiheutti noin 60 miljoonan ihmisen kuoleman, joista suurin osa uhreista puhui äidinkielenään venäjää. Toinen suuri ihmisuhrien kärsijä oli Hakaristi Saksa itse, he menettivät noin 22 miljoonaa ihmishenkeä, joista suurin osa oli naisia ja lapsia. 

3. Valtakunnassa oli kulttuuriministeri, eräänlainen koulutuksesta opiskelusta ja taiteista huolta pitävä ja hän oli Mr. Hans Schemm . Hänen kuvalla ja nimellä olevaa tinalautasta, mikä oli vieläpä hopeoitu myytiin kouluille jne. Hän itse koki ennenaikaisen kuoleman vuonna 1935 onnettomuudessa tai "onnettomuudessa"  olosuhteet olivat epäselvät.  Lautasen halkaisija on 23cm ja on 100% aito, vanha ja paino on 627g.  Hänet on kuvattu hieman SA mukaisessa asussa. (uniformu )

Markkina-arvona pidetään näille melko harvinaisille tina seinälautasille usein 50-100 euron arvoa.

MIL02SP705 Tina lautanen hieno pinta ja kiilloitus.

2. Maailmansota uhreista kun puhutaan, muistetaan yleensä mainita myös Suomen tappiot sekä 2. Maailmansodassa että Talvisodassa.  2.Maailmansota kulkee Suomen historian kirjoissa nimellä " Jatkosota".

Jokainen ase ja militaria ihminen tietää ulkoa Suomen uhritappio luvut, edes suurinpiirtein ja osaa verrata niitä vaikkapa isoon nykyajan sotilamahtiin USA, joka menetti Eurooppa ja Pacific sodissa yhteensä 300,000 sotilas uhria, siviilejä tasan nolla. Karmivaa on verrata uhrilukuja niihin esim. kommunistisen Neuvostoliiton uhrimäärää 26 000 000 ja Hakaristi Saksa 22,000 000 henkeä. 

Kohde osuu aikakauteen,jolloin Suomi lähti talvisotaan kun Neuvostoliiton Stalin sanoi, ettei se käy, että vieraan maan rajaviiva on Leningradin takapihalla, välimatkaa pitää olla paljon enemmän ja hän ehdotti maa-alueiden vaihtokauppaa, Suomi luovuttaa oma maataan 2700 nelikilometriä ja Neuvostoliitto antaa vaihdossa maata 5500 neliökilometriä. Jokaiselle oli selvää, että suurvalta puhui ja tarkoitti täyttä ja vakavaa totta, vieraan valtion tykinkantomatkan päässä  eivät saa olla iso Leningrad kaupunki. Kyseessä oli sivistynyt neuvottelu tyyliin eräs iso maailman suurvalta vastaan pieni rajanaapuri.  ( Ihan kuin nykyaikana tapahtuu monessa paikassa ) 

No Suomi ei anna tai vaihda maata kenenkään kanssa ja alkoi talvisota.  Kun Saksa hyökkäsi Neuvostoliittoon alkoi myös meidän kannalta uusi sota vastaan Neuvostoliittoa, Hakaristi Saksan aseiden paukkeen kanssa. 25.6.-1941. Silloin uskoi Suomen militääri sotilasjohto ihan tosissaan Hakaristi-Saksaan  ja joi heidän kanssa kuohuviiniä ja oli luottamusta.... Suomi-Neuvostoliitto "jatkosota "  .  Kumpi puoli ensin ampui on epäselvää, mutta sota alkoi ja huonosti siinä meille kävi.  Monet kirjoitukset eivät oikein vastaa todellisuutta, vaan ne kirjoittavat 2. maailmansota  ja Suomi vastaan Venäjä, vaikka maa oli silloin Neuvostoliitto ja ne ovat  toisinaan käännöksiä anglo-saksi lähteistä , heille on iso itäinen suurvalta aina ollut vain Venäjä.  Me fiksummat tiedämme , että on suuri ero kuitenkin, onko kyse Stalin diktatuuri vai moderni vapaa demokratia. Neuvostoliitto oli diktatuuri valtio. 

Yhä on suuressa länsimaistuneessa itänaapurissa pelko, että isot  vieraan valtion ohjusasemat  voisivat seistä törröttää  kohti Venäjän Pietaria kaupunkia  Suomen Imatra- Lappeenranta rajalla ja sellainen ohjus-sijoitus tekisi meidän isänmaasta maalin numero 1. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

37,90 €
tai
Sulkeutuu 49 vrk 11 h 42 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

37,90 € Sulkeutuu 49 vrk 11 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.