Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

TINGA TINGA - talu (joskus myös Tingatinga) "Norsu"

HAKUSANA: kansantaide, folk-art, afrikkalainen taide, Tansania, Dar Es Salam. Tinga Tinga on Dar Es Salamin ominta taidetta.

Tämä, kuten kaikki myyntiin laittamani Tinga Tinga - taulut ovat vuosien 1975 - 1976 väliltä. Sisareni oli tuolloin töissä Dar Es Salamissa ja hän osti jonkinverran paikallista taidetta sikäläisisltä tekijöiltä toreilla ja näiden työpajoissa. Mä kävin siellä v.1975 ja ostin myös muutaman taulun. On siis tyylisuuntauksen alkuajoilta.

Tämän taulun on signeerannut AMILI.

Tyypillinen Tinga Tinga. Ohuet maalatut puukehykset. Tässä kehyksen sisäpuoli punainen. Itse maalaus on tehty kovalevylle (tai mitä tuo nyt on) uskoakseni polkupyörämaalilla, joka oli halpaa ja jota oli saatavilla Darissa. Ripustuskoukkuna vihreä metallilanka.

TAULUN KOKO: 31cm x 31 cm.

KUNTO. Uudenveroinen; niinkuin Tinga tinga - taulu voi olla. Eli tämä on siinä kunnossa kuin se oli ostettaessa. Taustakovalevy ei ole revennyt tai haljennut, vaikka mallikuvasta voisi niin päätellä. Se on täysin kunnossa. Levy lienee ennen päätymistä taulun taustaksi kostunut. Taiteiijat saattoivat ottaa taustalevyn, mistä sattuivat löytymään. Maalausvaiheessa taustalevy oli OK. Taulun kehys alhaalla vasemmalla kulunut. Vasen yläkulma ei ole ihan kiinni, mutta noin nuo ovat olleet aina. Tietynlainen rouheus kuuluu asiaan.

HUOM! Voitettuasi ja maksettuasi tämän kohteen, voimme sopia (mikäli tarvitset) kuinka kauan pidän voittoasi kotonani koronan tai noutovaikeuksien vuoksi. Maksettuasi voi joku Lahdessa asuva tai käyvä ystäväsi, tuttavasi, sukulaisen tms. käydä hakemaan kohteen minulta. Voimme myös sopia, minne Lahdessa voittosi vien. Oleellista on, että maksat kohteen. Se vahvistaa kaupan! Tällä järjestelyllä voi huutaa muitakin VAIN NOUTO-kohteitani ja voimme toimia niiden kanssa ihan samalla lailla. No problem!

Googlaa lisätiedot & KATSO MALLIKUVAT

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 19:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.