Kuvaus

Tintin Seikkailut 3  -  DVD

 

Salaperäinen tähti
Maailmanloppu on lähellä, kun jättiläismäinen tähti on matkalla kohti Maata. Tähti ei osu maapalloon, mutta jättää jälkeensä meteoriitin, joka syöksyy pohjoiseen Jäämereen ja muodostaa uutta, arvokasta metallia. Kun metallin joutuminen pahan Bohlwinkelin käsiin yritetään estää, Tintti, Milou ja kapteeni Haddock kohtaavat jättiläismäisiä hämähäkkejä ja räjähtäviä sieniä.

Yksisarvisen salaisuus
Yksisarvinen-aluksen kolme pienoismallia auttavat Tinttiä pääsemään Rakham Punaisen aarteen jäljille. Aarre kuului aikaisemmin merirosvolle, joka taisteli kapteeni Haddockin esi-isää vastaan. Taskuvarkaat ja gangsterit seuraavat jälkiä Moulinsartin linnaan, missä Nestor-hovimestari ilmestyy kuvioihin epäilyttävällä ja dramaattisella tavalla.

Rakham Punaisen aarre
Sir Francis Haddockin jälkeensä jättämä kartta apunaan Tintti lähtee seilaamaan Sirius-aluksella kapteeni Haddock ruorissa. Meriseikkailusta tulee entistäkin jännittävämpi, kun laivan salamatkustaja osoittautuu professori Tuhatkaunoksi, joka on tuonut mukanaan sukellusveneen syvänmerentutkimusta varten!

 

 

Kesto:  92 min

Äänet:  suomi, ruotsi

Tekstitys:  -

R2

K-3

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,95 €
Sulkeutuu 18 vrk 14 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 18 vrk 14 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.