Kuvaus

Tittamari Marttinen: VIOLA JA JULIUS. Kuvittanut Virpi Talvitie. 2000 Tammi, Kirjava Kukko -sarja. 150-sivuinen sidottu kirja, kannet ylipainettu, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä, kirjan alkuperäisen omistajan äiti on siististi muovittanut kannet.

Viola ja Julius (2000) -kirjassa Violalla riittää puuhaa, sillä hän keräilee kaksoisveljelleen Juliukselle pinssikokoelmaa nimipäivälahjaksi. Kaupan ilmoitustaululle laitettu lappu tuottaakin valtavasti pinssejä tutuilta ja tuntemattomilta. Mutta jotain outoa on kyllä tekeillä. Miksi Juliukselle tulee vähän väliä kummallisia sähköpostiviestejä? Mitä ihmettä hän raahaa rapussa toppatakkiin kätkettynä? Violan parhaan kaverin Ilonan äidillä on suklaapuoti. Tytöt saavat lähteä viemään konvehtirasiaa kaupungin toiselle puolelle, Meeri Matikan 80-vuotispäiville. Perille päästyä suklaat ovat kokeneet täydellisen muodonmuutoksen. Matkan varrella kun on eksytty vaikka minne, muun muassa Juliuksen ja Topiaksen kanssa munkkipossulle. Vauhtikaksosten ja heidän ystäviensä aika ei käy pitkäksi. Päivät täyttyvät koulusta, tietokoneista, soittoharjoituksista, rullaluistelusta ja juhlavalmisteluista.

Tittamari Marttinen (s. 1968 Kajaani) on valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi 1991. Hän on ollut päätoiminen kirjailija vuodesta 1995 ja koululaisten kirjallisuuslehti Vinskin päätoimittaja 2003-11. Hän on toiminut monissa kirjallisen alan luottamustehtävissä. Tittamari Marttinen tunnetaan erityisesti lasten- ja nuortenkirjoistaan. Hän kirjoittaa runoja, loruja ja tarinoita sekä lastenromaaneja, kuvakirjoja, tyttökirjoja, helppolukuisia kirjoja, sarjakirjoja ja nuortenromaaneja. Hän on lisäksi suomentanut kymmeniä ruotsalaisia, suomenruotsalaisia, englantilaisia ja ranskalaisia lastenkirjoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 11 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 85 vrk 11 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.