Kuvaus

Tohtori Sykerö on keksijä, joka asuu kummallisessa talossa taloudenhoitajansa neiti Nokkosen kanssa. Hän keksii kaikenlaista, mistä olisi hyötyä lapsille ja eläimille ja vähän muillekin. Kaikista keksinnöistä ei kuitenkaan aina tule sitä, mitä hän on suunnitellut. Tule sinäkin mukaan Tohtori Sykerön ja hänen ystäviensä Maltti-Myyrän, Nirppu-Hiiren, Ringon ja Bingon, Kirjekyyhky-Viipon ja Taskukello-Tikittäjän mielikuvituksellisiin ja jännittäviin seikkailuihin.

SIIRAPPIPUUN LENTORETKI
Tohtori Sykerön mielikuvituksellisessa maailmassa elävät ja puhuvat niin puut kuin taskukellotkin. Niinpä erityisen hämmästyttävänä ei ole pidettävä sitäkään, kun puu haluaisi osata lentää...

MATILDA-ROBOTTI
Tohtori Sykerön taloudenhoitaja neiti Nokkonen valittaa koko ajan, että hänellä on aivan liikaa työtä. Hän sanoo itsensä irti tällä kertaa aivan todella eikä käytä Sykerön hänelle tällaisia tilanteita varten suunnittelemaa ?Minä-sanon-itseni-irti-konetta?. Kukas nyt tiskaa?

NEITI NOKKONEN PULASSA
Professori Samuel Smaragdi on maailman ilkein taikuri ja koska hän tarvitsee taloudenhoitajan, hän kidnappasi neiti Nokkosen! Tätä temppuaan hän tulisi kyllä karvaasti katumaan!

Digitaalisesti remasteroitu klassikkosarja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 10 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 103 vrk 10 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.