Kuvaus

[1121] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI 

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva nidottu 1. painos dekkarien ystäville. Kuin UUSI, anna vaikka lahjaksi. 

MAKSAA TILATTAESSA 18,40e + PK. ->  KATSO  https://www.adlibris.com/fi/kirja/joulukalenteri-9789527028407?gclid=Cj0KCQiAkNiMBhCxARIsAIDDKNVTiIjt8a2P10O5-KtV4pOAGTx-slua4t4dvRPHGPDf-ltItLAAkd8aAivmEALw_wcB

(toim. Juha Mäntylä) JOULUKALENTERI - Lusijan tarinoita 

Vuoden 2015 Joulukalenteri-kirja Lusijan tarinoita on koottu samalla periaatteella kuin edellisen vuoden kokoelma: noin kymmenen sivun minidekkari 24 eri kirjoittajalta. Teemana ovat paikat Suomessa ja maailmalla. Jokaista kirjoittajaa pyydettiin sijoittamaan tarina tiettyyn maahan tai kaupunkiin. Jotkut valitsivat oman kotiseutunsa, jotkut käyttivät muusta tuotannostaan tuttua ympäristöä ja henkilöitä, ja monet tarinoista ovat matkoja paikasta toiseen.
Tuttuun tapaan kaikki kirjoittajat lahjoittavat tekijänpalkkionsa hyvään tarkoitukseen. Tänä vuonna tuetaan Tukikummit-säätiön toimintaa, jolla ehkäistään nuorten syrjäytymistä.

Kirjoittajat: Marja-Sisko Aalto, Henry Aho, Jaana Ala-Huissi, Anja Erämaja, Petteri Hakkarainen, Kari Hanhisuanto, Harri V. Hietikko, Sinikka Huusela, Asta Ikonen, Aila Juvonen, Piia Kaikkonen, Jussi Katajala, Markku Keisala, Juha-Pekka Koskinen, Matti Laine, Harri Istvan Mäki, Juha Mäntylä, Helena Numminen, Milla Ollikainen, Jasu Rinneoja, Tarja Sipiläinen, Riku Talvitie, Pia Tervo ja Helena Väisänen.

1. painos  2015

AITO Reuna KUSTANNE

Petro Ofsetas, Vilna

VOITTOHUUTO ja PK. 3.30e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 86 vrk 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,95 € Sulkeutuu 86 vrk 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.