Tuote on myyty käyttäjälle Cooma hintaan 80 €

Kuvaus

Myyn vuonna 1984 joululahjaksi saamaani C64:n, laite on kaikin puolin kunnossa ja on aika hyväkuntoinenkin (35-vuotiaalle tietokoneelle ei kuitenkaan voi laittaa kuntoluokitukseksi hyvää, vaikka se sellainen olisikin :) ). Piirilevyllä on kannat muistien ja monien muidenkin piirien alla, ei siis ole tarvetta juottelulle jos vaikka jokin komponentti joskus väsyisikin. Testasin laitetta eilen, pelaa kuten kuuluukin, ja modulit toimivat myöskin, kuten ainakin tuo Commodoren oma kasettiasema (latailin sillä noita italiaksi käännettyjä pelejä).
Siis kaikki ensimmäisessä kuvassa näkyvä kuuluu kauppaan (poislukien parketti :D )

- keskusyksikkö, virtalähde, manuaalit sekä C64:n ja TV:n välinen johto
- 3 kasettiasemaa, joista tuo yksi toimii, ehkä toinenkin, kolmannessa on stop-nappi pohjassa, ehkä on jotain irti/rikki sisäpuolelta tms.
- 2 Joystickiä, molemmat toimivat, Quickshot-joystickistä puuttuu autofire-kytkimen numikka, mutta itse kytkin toimii kyllä.
- 3 modulia, kaikki toimivat, eli Muistio-tekstieditori (vai miksi sitä pitäisikään kutsua), ja kaksi peliä; Wizard of Wor ja Congo Pongo.
- Lähes käyttämätön italiankielinen 4:n kasetin pakkaus jossa on ohjeet mukana, ja siinä on 18 peliä sekä jotain hyötyohjelmia, ja pari kasettia joista toisessa on ehkä jotain sekalaista 64-pelisälää ja toisessa Hollywood or Bust -peli. Saattaa muitakin kasetteja löytyä (nauhoitettuja) mutta en lupaa mitään niiden suhteen.
Laitteen virtalähdekin on kunnossa, jännitteet olivat mitattaessa 5,10V ja 10,2V eli ihan normaalit.
Mukana tulee lisäksi yksi uusi muistipiiri

Lisätty 12.4.2019 10:28

Huom! Kohteeseen on tullut jo sen verran kivasti huutoja että saatan lopettaa huutokaupan lähiaikoina (mikäli huutokaupan lopettaminen onnistuu edelleen täsäs uudistetussa huuto.netissä). Kannattaa siis huudella pikaisesti mikäli haluat hankkia tämän retrolaitepaketin itsellesi :)

Lisätty 12.4.2019 13:24

Huom 2! Jos satasen joku tästä tarjoaa niin suljen huutokaupan, tosin en voi luvata että ehdin samantien huudon sulkemaan sen satasen kohdalla jos joku nopea huutaja tarjoaa enemmän, mutta tuon verran olisi toiveena tästä paketista saada.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2019 3:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
21.4. klo 22:53

Jaa et nää lopettanutkaan huutokauppaa etuajassa :)