Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Heli Pruuki, Raili Tiihonen & Minna Tuominen: Toisenlainen tie
Alaotsikko: Tahaton lapsuus, kriisi ja selviytyminen
ISBN: 9789522882578
Kustantaja: Kirjapaja
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2015
Sivumäärä: 195
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: Erinomainen

"Tahaton lapsettomuus on ongelma, joka kohtaa liki joka viidettä suomalaista paria. Lasta kaipaavat myös monet yksin elävät. Osa lapsettomuuden kohdanneista saa lapsen hedelmällisyyshoitojen tai adoption kautta, osalle lapsettomuudesta muodostuu pysyvä osa elämää. Millaisia asioita lapsettomuuden kohtaava käy psyykkisesti läpi? Voiko surua jostakin jota ei ole ja jota yhä kenties toivotaan näyttää vai onko se "äänioikeudetonta"? Entä mitä on surra asiaa naisena ja miehenä? Millaisia kysymyksiä hedelmällisyyshoitoihin liittyy, ja miten toivon ja epätoivon jatkuva vaihtelu vaikuttaa ihmiseen ja läheisiin ihmissuhteisiin? Teos lähestyy aihetta selkeästi ja myötäeläen - tie eteenpäin avautuu omien tunteiden tunnistamisesta.

Teos soveltuu hyvin omaa lapsettomuuttaan pohtiville ja heidän läheisilleen. Se tarjoaa runsaasti tietoa myös perhe- ja terapiatyön ammattilaisille. 

Heli Pruuki on teologian tohtori, pariterapeutti ja perhepsykoterapeutti, joka työskentelee johtavana perheneuvojana. Raili Tiihonen taas on filosofian maisteri ja perhepsykoterapeutti, joka työskentelee perheneuvojana. Minna Tuominen puolestaan on teologian maisteri sekä paripsykoterapeutti, joka työskentelee perhe- ja parisuhdetyön asiantuntijana."

Asiasanat: psykologia, lapsettomuus, lapset, perhe, perhe-elämä, hedelmöityshoito, perhesuunnittelu, hedelmättömyys

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat!
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,40 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.7.2018 18:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.