Kuvaus

Big - Isoksi Yhdessä Yössä
Tom Hanks oli Oscar-ehdokkaana ja palkittiin Golden Globella ylistetystä roolisuorituksestaan 12-vuotiaana poikana 30-vuotiaan ruumiissa tässä Penny Marshallin ohjaamassa palkitussa komediassa.
Nuori Josh Baskin toivoo sirkuksessa käydessään olevansa iso, vain herätäkseen seuraavana aamuna ja todetakseen todella olevansa sitä! Ystävänsä Billyn avulla Josh onnistuu saamaan työpaikan leluja valmistavassa yrityksessä. Työssään Josh onnistuu kerta toisensa jälkeen ennustaan, mitkä lelut menevät kaupaksi, ja tämä seikka tekee Joshista vastustamattoan kauniin uraputki-kollegan silmissä. Mutta mitä enemmän Josh oppii aikuiselämästä, sitä hartaammin hän toivoo voivansa palata lapsuuden harmittomaan maailmaan.





Larry Crowne - Uusi mahdollisuus
Kun mukava perusmies Larry Crowne (Tom Hanks) saa yllättäen potkut työpaikastaan megamarketin myyjänä, hän tajuaa, että hän kaipaa elämäänsä perusteellista muutosta. Velkaisena ja vailla suuntaa hän palaa koulun penkille, missä hän ystävystyy nuorten skoottereilla huristelevien opiskelijoiden kanssa ja ihastuu lopulta palavasti kauniiseen ilmaisutaidon opettajaansa (Julia Roberts).

Tämä nokkela ja valloittava tarina muistuttaa meitä siitä, että elämä on täynnä pieniä yllätyksiä. Ja joskus synkimmälläkin pilvellä voi todella olla hopeareuna. Samalla se kertoo myös uusien alkujen voimasta ? juuri sellaisista hetkistä, jolloin suurisydäminen Larry Crowne pakotettiin saneeraamaan omaa elämäänsä... mutta lopputuloksena olikin entistä ehompi tulevaisuus

suomi kannet ja textit molemmissa elokuvissa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 18 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,50 € Sulkeutuu 1 vrk 18 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.