Kuvaus

Hyväkuntoiset

Kaikki elokuvat ei kuvissa

Elokuvat :
KOLME MIESTÄ JA BABY
Olipa kerran kolme huoletonta poikamiestä - Peter, Michael ja Jack. Mutta eräänä päivänä heidän ovensa eteen ilmestyy jokelteleva yllätyspaketti, pieni Mary-vauva.
Miehet ovat aivan paniikissa. Miten itkevä vauva hiljennetään? Mitä se syö? Ja miten vaipat vaihdetaan? Säikähtäneet miehet yrittävät parhaansa mukaan selviytyä Maryn hoidosta. Hitaasti, mutta varmasti miehet perehtyvät vaipanvaihdon saloihin.
Naisellisen viehätysvoimansa avulla Mary kiertää miehet pikkusormensa ympärille, ja Marysta tulee heidän elämänsä keskipiste. Kunnes toisenlaisen arvopaketin hakijat tulevat yllättäen paikalle...
LASSITER JA TIMANTTINEN KEIKKA
Eletään vuotta 1939. Natsien hirmuvalta varjostaa koko Eurooppaa. Loputkin vapaasta maailmasta yritetään alistaa propagandalla ja terroriteoilla. Koko toiminta rahoitetaan timanteilla, joita on yli 50 miljoonan dollarin arvosta. Timantteja säilytetään varmassa tallessa Saksan suurlähetystössä Lontoossa.
Scotland Yardin ja FBI:n ainoa toivo saada timantit on käyttää apuna mestarivarasta, jolle kelpaa niin kassakaapin aarteet kuin naisetkin. Tehtävään sopii Lassiter, joka on juuri jäänyt poliisin ansaan. Lassiterille annetaan kaksi vaihtoehtoa: joko varastaa timantit tai mädäntyä 20 vuotta vankilassa...
THE LOVE LETTER - Rakkauskirje
Uneliaaseen rannikkokaupunkiin saapuu kirje joka kerralla ravistaa unet silmistä. Se on rakkauskirje - kiihkeä, sensuelli... ja vailla allekirjoitusta. Kirjeen vaeltaessa kädestä käteen kaupunkilaiset alkavat katsella toisiaan uusin silmin - ihmetellen kenelle kirje on tarkoitettu ja kuka sen on lähettänyt.
Kun Helen (Kate Capshaw) päättää selvittää kirjoittajan henkilöllisyyden, hän samalla avaa uuden luvun elämänsä kirjassa. Luvun, jota hallitsee kaksi täysin erilaista miestä: George (Tom Selleck), mies hänen menneisyydestään ja Johnny (Tom Everett Scott), nuorukainen, joka erottamattomasti kuuluu hänen nykyisyyteensä. On ällistyttävää, millainen voima yhdellä salaperäisellä rakkauskirjeellä voi olla. Salaisuudet paljastuvat ja suurenmoiset yllätykset kääntävät koko kaupungin ylösalaisin.
HIGH ROAD TO CHINA - Joka Vaaroja Etsii...
Eve "Evie" Tozer, pieni ja hyljeksitty seurapiirinainen joka on vastuuton, törkeä ja sietämätön. Seuranaan Patrick O'Malley, kulunut ja loppuunpalanut entinen taistelulentäjä. Epäsiisti, päihtynyt ja... sietämätön! He vihasivat toisiaan jo ensim-mäisestä sekunnista asti, mutta Patrick tarvitsee tehtävän. Nyt hänellä on yksi!
Evien ökyrikas isä on kadonnut Kaakkois-Aasiassa ja hänet on löydettävä 12 päivässä. Muuten koko suvun omaisuus menee isän työkumppanille; murhanhimoiselle miehelle joka on valmis kävelemään ruumiden yli pysättääkseen heidät.
Kadonnutta isää metsästetään läpi kuuden maan ja kahden maanosan.
VIIMEINEN TAISTELU
"Oli aika, jolloin kukaan ei piitannut minusta pennin vertaa", Konfederaation ex-ratsumies Paul Cable muistaa. Cablen mielestä niin olikin paras. Nyt tilanne on toinen: omalle maatilalleen palaileva mies vetää puoleensa turhan paljon huomiota. Ja aivan liikaa luoteja.
Cable palaa kotiseuduille Arizonaan elääkseen kaikessa rauhassa; miehen matkassa ovat lujatahtoinen rajaseutupuoliso (Suzy Amis) ja kaksi lasta (Haley Joel Osment ja Rachel Duncan). Mutta rauhaa ei ole luvassa, sillä kaksi Unionin myötäilijää (David ja Keith Carradine) on napannut pienen tontin itselleen. Sodan pitäisi olla  ohi. Mutta ennen kuin paranemisprosessi voi alkaa, Cable joutuu eturintamaan vielä kerran.
KILLERS
Tumma ja tulinen mies, jossa on myös ripaus salaperäisyyttä. Mitä muuta Jenin (Katherine Heigl) tarvitsisi tietää Spenceristä (Ashton Kutcher) - miehestä, joka juuri veti häneltä jalat alta Ranskan Rivieralla? No mahdollisesti sen seikan, että mies on ammattivakooja, joka on erikoistunut salamurhiin. Eipä hätää, luodit, pommit tai hampaisiin asti aseistautuneet roistot eivät estä näiden kyyhkyläisten avio-onnea - kunhan he vain selviytyvät päivästä hengissä - hillittömässä romanttisessa hittileffassa, joka pitää katsojan tiiviisti tähtäimessään!
JESSE STONE - Sea Change
Jesse Stone on vakiinnuttanut asemansa poliisipäällikkönä Paratiisin pikkukaupungissa New Englandissa, Massachusettsissa, ja hänen pahin painajainen on toteutunut: Stone viettää aikaa antaessaan ihmisille sakkoja ja yrittäessään hallita vetovoimaansa naisiin ja alkoholiin. Hänen levottomuutensa ajaa hänet aloittamaan juurtumisen 12-vuotiaan selvittämättömän pankinlaskijan murhan vuoksi. Hän alkaa myös tutkia väitetyn raiskauksen mauttomia olosuhteita.
TV-Sarja :
BLUE BLOODS - 1. Kausi
New Yorkin poliisipäälliköllä Frank Reaganilla (Tom Selleck) on monta ylpeydenaihetta, joista kaikkein tärkein on perhe. Vanhin poika Danny (Donnie Wahlberg) on neuvokas ja kokenut etsivä, joka hoitaa aina homman ? vaikka joutuukin silloin tällöin venyttämään sääntöjä. Apulaissyyttäjänä toimiva tytär Erin (Bridget Moynahan) on tuore yksinhuoltajaäiti, joka puolustaa kiihkeästi lain kirjainta ja yrittää ohessa kasvattaa tytärtään. Reaganin nuorin poika Jamie (Will Estes) värväytyi juuri rivipoliisiksi huolimatta siitä, että hänellä on oikeustieteen tutkinto Harvardin yliopistosta. Reaganit ovat ylpeitä lainvalvontaperinteistään, mutta heillä on myös tapana järkyttää ympäristöään. Näin teki myös Frankin isä Henry (Len Cariou), suorasukainen entinen poliisipäällikkö, jonka ura päättyi jyrkkien mielipiteiden esittämiseen. Tämä unohtumaton Blue Bloods -sarjan ensimmäinen tuotantokausi kertoo poliiseista, joille poliisina oleminen ei ole vain työtä.
BLUE BLOODS - 3. Kausi
Draamasarjan kolmas kausi on täynnä jännitystä ja mullistuksia Reaganin perheelle sekä henkilökohtaisessa että ammatillisessa mielessä.
BLUE BLOODS - 4. Kausi
Reaganin perheen dynamiikka ailahtelee edelleen, kun he joutuvat käsittelemään kaikkea uhkapeleistä ja huumeista kidnappaukseen ja murhaan: Jamie (Will Estes) pohtii uuden parinsa herättämiä tunteita, Erin (Bridget Moynahan) ja Jack (Peter Hermann) yrittävät selvittää henkilökohtaisen suhteensa, ja Danny (Donnie Wahlberg) ja Frank (Tom Selleck) riitelevät Dannyn menetelmiä koskevasta sisäisestä tutkinnasta. Kun Reaganit ottavat yhteen FBI:n, mafian ja muiden poliisien kanssa, jotka eivät noudata heidän sääntöjään, perheen side sekä palvelee että suojelee heitä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 11 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49 € Sulkeutuu 18 vrk 11 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
21.11. klo 1:43

jesse stone 12e posteineen

21.11. klo 6:47

kiitos ei