Kuvaus

Virtahepo työpaikalla.

Writers' House 1998.

Kovakantinen, kuvakannet.

Ens.tyhjäsivun yläreunasta leikattu pieni pala pois.

 

Työelämän haasteet vaativat meitä asettumaan yhä uusiin asentoihin ja juoksemaan yhä nopeammin ja yhä useampaan suuntaan. Muistammeko arjen hetteiköissä taivaltaessamme, että työpaikalla kohtaa vääjäämättä joukko erilaisia yksilöitä omanlaisine elämänhistorioineen? Yksi ahmii urotekoja ja toinen vääntää kaiken vitsiksi, joku piilottelee paperikasojen takana ja joku nääntyy velvollisuudentuntoonsa. Hahmotammeko omia toimintatapojamme ja niiden syitä? Entä kykenemmekö ymmärtämään toisten erilaisuutta?

Virtahepo työpaikalla muistuttaa, että työyhteisö on ihmisten valtakunta. Yksilön ja yhteisön itseymmärrys kulkevat työpaikoilla käsi kädessä. Omat, usein jo lapsuudessa omaksumamme selviytymisroolit ja käyttäytymismallit rohkeasti kohtaamalla voimme toimia mielekkäämmin yksilöinä ja yhteisön jäseninä sekä ymmärtää paremmin muiden toimintatapoja. Näin luomme aineksia inhimillisemmälle ja rehellisemmälle vuorovaikutukselle ja yksilölliselle ja yhteisölliselle luovuudelle.

Rehellisyys ja vastuu kanssaihmisistä ovat avain myönteisiin ratkaisuihin silloinkin, kun työyhteisö joutuu käsittelemään vaikeita tilanteita kuten alkoholismia, kiusaamista tai työssä jaksamista.

 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 79 vrk 2 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 79 vrk 2 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.