Kuvaus

 Puuvillaa, tonttupainatuksilla 8 erilaista. Painatukszen leveys 12 cm ja korkeus 16 cm + valkoista reunakangasta sen lisäksi vaihtelevan kokisina ja muotoisina paloina eli ompeluvaraa kuvan lisäksi on jokaisessa.  Värit painatuksessa: punainen, vihreä, harmaa, keltainen, musta, valkoinen. kulkee kirjepostissa, kotiin kantona.

Vaatekaapin tyhjennyksessä lähtee monia vähän käytettyjä tai jopa käyttämättömiä tuotteita ja vaatteita myyntiin, katso kaikki myynti tuotteeni. Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja.

Avainsanoja: joulupukki, joulutonttu, joulukuusi, tonttulakki, maalaisromanttinen, tilda, klassinen, uniikki,

Katso sivuillani olevat joulukoristeet ja Englantilaisten sisustustalojen sisustuskankaita ja sisustuskangas näytekirjoja suunnittelijalle, sisustajalle, sisustus silkkejä, kokeile Sarikangasta myös verhoiksi ja pöytäliinoiksi, tapetti, bordi. Ompelijalle... tuunaa, askartele , sisustus, valmis torkkupeite ja samaa kangasta verhoiksi.  Laadukas tunnetun Englantilaisen sisustustalo Osborne&Littlen sisustuskangas -useita, verho, pöytäliina, tekstiilit,  Designer Guild, Laura Ashley, Burberry

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 17 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 85 vrk 17 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.