Tuote on myyty käyttäjälle jopi300113 hintaan 8 €

Kuvaus

hyväkuntoiset levyt

HUIKEAT SEIKKAILUT

Tontut, nuo metsien pikkuruiset olennot, tähdittävät tätä suurta seikkailua, jossa Taavi-tonttu lähtee etsimään tonttukuninkaan kadonnutta kultaa. Tonttujen viholliset, kavalat peikot, ovat varastaneet kullan hankkiakseen aseita, joilla he aikovat tuhota tonttu-ystävämme ja metsän eläimet.
Ystävänsä Viuhu-ketun kanssa Taavi-tonttu lähtee vaaralliseen seikkailuun. Matkallaan toverukset kohtaavat hurjia haasteita, kun eteen tulee jättiläishämähäkkejä ja tulivuorenpurkauksia, lumivyöryjä sekä taikametsä ja kummitteleva linna.

IKIMUISTOISET MATKAT

Tuomaritonttu Klaus kutsuu meidät kuulemaan 350-vuotisen elämänsä jännittävimmistä seikkailuista, jotka ovat tutustuttaneet hänet tonttujen erikoisiin tapoihin ympäri maailman.
Yksi Klausin unohtumattomimmista matkoista vie Kiinan muurille asti. Siellä hän taistelee apulaisensa Dannyn ja jättiläislohikäärmeen kanssa viekkaita peikkoja vastaan. Muistelmissaan Klaus paljastaa myös, mikä oli syynä urheilijoiden ikävystyttävän huonoille suorituksille Ithacan olympialaisissa.

puhuttu suomeksi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.8.2018 18:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.