Kuvaus

Tuotteen Topeshop RIVA SZAFKA BIEL kengänjärjestäjä Closed White kuvaus


Topeshop RIVA SZAFKA BIEL kenkäjärjestäjä suljettu valkoinen

Topeshop RIVA SZAFKA BIEL on täydellinen ratkaisu kenkien säilyttämiseen ja järjestämiseen. Tämä suljettu valkoinen kenkäjärjestäjä tarjoaa käytännöllisen ja tyylikkään tavan pitää kenkäsi järjestyksessä.

Tämä kenkäjärjestäjä tarjoaa useita ainutlaatuisia ominaisuuksia ja etuja:

  • Valkoinen suljettu muotoilu: Järjestä kenkäsi tyylikkäästi tämän valkoisen kenkäjärjestäjän avulla. Suljetun muotoilun ansiosta kenkäsi pysyvät pölyltä ja likaisuudelta suojassa.
  • Tilaa säästävä: Tämä kenkäjärjestäjä on suunniteltu säästämään tilaa. Voit sijoittaa sen kaappiin tai muuhun pienempään tilaan, mikä tekee kenkien säilyttämisestä kätevää ja tehokasta.
  • Kestävä rakenne: Valmistettu kestävästä materiaalista, tämä kenkäjärjestäjä on suunniteltu kestämään pitkään. Voit luottaa siihen, että se pitää kenkäsi turvassa ja suojassa pitkällä aikavälillä.
  • Helppo käyttää: Tämä kenkäjärjestäjä on helppo käyttää. Voit helposti laittaa ja ottaa kenkiä pois järjestäjästä ilman hankaluuksia. Lisäksi sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen matkoille.

Topeshop RIVA SZAFKA BIEL kenkäjärjestäjä suljettu valkoinen on täydellinen valinta kenkäsi järjestämiseen ja säilyttämiseen. Hanki tämä kenkäjärjestäjä ja nauti sen kä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 49 vrk 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.