Kuvaus

hyväkuntoiset

TOPI JA TESSU : ( juhlajulkaisu )

Kun ketunpoika Topi ja koiranpentu Tessu tapaavat, niistä tulee heti parhaimmat ystävät, jotka joutuvat seikkailuun toisensa jälkeen. Eräänä päivänä Tessu matkustaa isäntänsä kanssa pois oppiakseen taidon, jonka avulla metsästäjä löytää saalinsa. Kun se vuoden kuluttua palaa kotiin, siitä on jo tullut täysikasvuinen ajokoira. Topi asustelee edelleen samoilla seuduilla, mutta voiko vanha ystävyys jatkua nyt, kun Tessu on koulutettu jahtaamaan kaikenlaisia eläimiä ? myös kettuja. Voihan olla että jonakin päivänä saaliina onkin Topi?

TOPI JA TESSU 2 :

Topi ja Tessu on yksi Disneyn rakastetuimmista Klassikoista. Uusi pitkä piirroselokuva Topi ja Tessu 2 vie nämä erikoiset ystävykset jännittävään ja musiikkia täynnä olevaan seikkailuun!

Koiranpentu Tessu haluaa olla oikea metsästyskoira, mutta joutuu usein hankaluuksiin. Tessun ystävä, leikkisä ketunpoika Topi on aina juonessa mukana. Mutta onhan Tessun oltava jossain hyvä? Vastaus löytyy markkinoilta. Teassulla on mahtava lauluääni ja kodittomista koirista koostuva lauluyhtye ?Laulavat
kulkurit? ottaa Tessun riveihinsä. Svengaava musiikki saa yhtyeen menestymään, mutta Topi tuntee jääneensä ulkopuolelle. Samoin tuntee yhtyeen kateellinen
primadonna Nelli, jonka paikan Tessu on vienyt?

Tässä hauskassa seikkailussa Topin ja Tessun ystävyys joutuu todella koetukselle!

Topi ja Tessu 2 on kaikenikäisiä viihdyttävä hauska ja lämminhenkinen, mukaansatempaavalla musiikilla maustettu tarina todellisesta ystävyydestä.

puhuttu suomeksi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 100 vrk 12 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 100 vrk 12 h 5 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
7.7. klo 9:35

6 euroa plus postit?

14.7. klo 5:36

Kiitos ei tarjouksesta