Kuvaus

hyväkuntoinen

1:
Kun ketunpoika Topi ja koiranpentu Tessu tapaavat, niistä tulee heti parhaimmat ystävät, jotka joutuvat seikkailuun toisensa jälkeen. Eräänä päivänä Tessu matkustaa isäntänsä kanssa pois oppiakseen taidon, jonka avulla metsästäjä löytää saalinsa. Kun se vuoden kuluttua palaa kotiin, siitä on jo tullut täysikasvuinen ajokoira. Topi asustelee edelleen samoilla seuduilla, mutta voiko vanha ystävyys jatkua nyt, kun Tessu on koulutettu jahtaamaan kaikenlaisia eläimiä - myös kettuja. Voihan olla että jonakin päivänä saaliina onkin Topi?

2:
Koiranpentu Tessu haluaa olla oikea metsästyskoira, mutta joutuu usein hankaluuksiin. Tessun ystävä, leikkisä ketunpoika Topi on aina juonessa mukana. Mutta onhan Tessun oltava jossain hyvä? Vastaus löytyy markkinoilta. Teassulla on mahtava lauluääni ja kodittomista koirista koostuva lauluyhtye ?Laulavat
kulkurit? ottaa Tessun riveihinsä. Svengaava musiikki saa yhtyeen menestymään, mutta Topi tuntee jääneensä ulkopuolelle. Samoin tuntee yhtyeen kateellinen primadonna Nelli, jonka paikan Tessu on vienyt?
Tässä hauskassa seikkailussa Topin ja Tessun ystävyys joutuu todella koetukselle!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 79 vrk 8 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 79 vrk 8 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.