Kuvaus

Tässä kirjassa traumaterapeutti Tor Spiik käsittelee suomalaisia läheisesti koskettavaa aihetta. Häpeä on yksi eniten minäkuvaamme, ajatteluumme, toimintaamme ja elämämme reitin valintaan vaikuttavia tunteita. Siksi sen kohtaaminen edistää ratkaisevasti matkaamme kohti ehyempää elämää.

Kirjassa etsitään häpeän lähteitä ja syitä siihen, miksi häpeä usein kätkeytyy. Se antaa myös työkaluja häpeän vääristämän minäkuvan ja epäterveiden toimintamallien tunnistamiseen. Lopuksi kirja osoittaa tietä häpeästä toipumiseen, avaa toivon näköaloja usein kivun kautta aitoon minuuteen ja vapauteen kulkevassa prosessissa. Kirjan punainen lanka on kirjoittajan kristillinen vakaumus, mutta hän lähestyy asiaa monipuolisesti myös lapsen psyykkisen kehityksen, perheen, kansallisen identiteetin ja historian näkökulmista.

Kirjan sisällössä näkyy vahvasti kirjoittajan oma elämänkokemus. Tor "Tusse" Spiik on elänyt vaiherikasta elämää; matkan varrelle mahtuu monta ammattia ja erilaisia yrityksiä. Vuodesta 1992 lähtien, löydettyään uskon myötä tasapainon ja eheyden omassa elämässään, hän on tehnyt sielunhoitotyötä. Lisäksi hän on pitänyt erilaisia seminaareja muun muassa pastoriterapeutti Seppo Jokisen kanssa. Vuonna 1998 hän sai päätökseen Tanskassa (ESARPACissa)käydyn 3-vuotisen kristillisen terapiakoulutuksen, jossa pääaiheena oli ihmisen häpäisy eri muodoissa. Nykyään turkulainen Tor Spiik työskentelee päätoimisena terapeuttina; hän on myös oman alansa arvostettu kouluttaja. Häpeän lapset on hänen ensimmäinen kirjansa.

Kovakantinen. ISBN: 9789519873800

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 16 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 1 vrk 16 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.