Kuvaus

(1016)

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Hyvässä  iskussa olevat kovakantiset kirjat  LAURI TÖRNI aka. LARRY S. THORNEN tarinasta kiinnostuneille, josta 2 kpl on ensipainoksia ja 1 kpl on laajennettu kakkospainos.
 

Kari Kallonen - Petri Sarjanen: Lauri Törni: LEIJONAMIELI - PURPPURASYDÄN - RISTIRETKI kirjat

Mannerheim-ristin ritari kapteeni Lauri Törni alias majuri Larry Thorne

1. Kari Kallonen - Petri Sarjanen: LEIJONAMIELI 1919-1949

Suomalaisen sotasankarin kapteeni Lauri Törnin elämä oli tarua ihmeellisempää. Eläinrakkaasta viipurilaisesta pikkupojasta kasvoi peloton nuori upseeri ja pelätty sissipäällikkö. Venäläiset lupasivat Törnistä kolme miljoonaa markkaa elävänä tai kuolleena, suomalaiset palkitsivat hänet Mannerheim-ristillä. Osasto Törnin joukoissa taisteli myös presidentti Mauno Koivisto. 

1. painos

Gummerus Kirjapaino Oy 1997

Kustannusosakeyhtiö Revontuli
 

2. Kari Kallonen - Petri Sarjanen: PURPPURASYDÄN 1949-1965

Mannerheim-ristin ritari kapteeni Lauri Törni armahdetaan maanpetostuomiosta ja hän lähtee seuraamaan asekätkentäupseerien raskasta tietä, joka johtaa hänet Ruotsin kautta Venezuelaan ja Yhdysvaltain armeijaan. Törnistä tulee karismaattinen erikoisjoukkojen upseeri Larry Thorne. Vihreiden barettien legendaarinen sankari kuitenkin katoaa Vietnamin sodan salaisessa tehtävässä... 

2. Laajennettu painos

Gummerus Kirjapaino Oy 1998

Kustannusosakeyhtiö Revontuli
 

3. Kari Kallonen - Petri Sarjanen: RISTIRETKI  1965-1999

Lauri Törni oli katsonut kuolemaa silmiin monesti elämänsä aikana, mutta lokakuun 18. päivä 1965 hänen onnensa näytti lopultakin päättyvän. Kolmen armeijan upseerina taistellut USA:n erikoisjoukkojen kapteeni katosi Vietnamin sodan salaisessa operaatiossa. Mysteeri ei selvinnyt, kunnes vuonna 1999 viisi suomalaista miestä matkasi lähes luoksepääsemättömään viidakkoon. Mukana myös amerikkalaisten aseveljien haastattelut. 

1. painos

Gummerus Kirjapaino Oy 1999

Kustannusosakeyhtiö Revontuli
 

VOITTOHUUTO ja PK. 6.95e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16,  02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä olen myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

29,95 €
Sulkeutuu 60 vrk 8 h 34 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,95 € Sulkeutuu 60 vrk 8 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.