Kuvaus

Tuotteen TP-Link 5-porttinen Gigabit Easy Smart PoE -kytkin, jossa on 4-porttinen PoE-kytkin kuvaus


TP-Link 5-porttinen Gigabit Easy Smart PoE -kytkin, jossa on 4-porttinen PoE-kytkin

Uudistunut TP-Link 5-porttinen Gigabit Easy Smart PoE -kytkin on täydellinen valinta tehokkaaseen ja helppokäyttöiseen verkkoympäristöön. Tämä kytkin tarjoaa monia ainutlaatuisia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon sekä kotiin että toimistoon.

  • 5-porttinen suunnittelu: Kytkimessä on viisi Gigabit Ethernet -porttia, jotka mahdollistavat nopean ja luotettavan verkkoyhteyden useille laitteille samanaikaisesti.
  • Helppo hallinta: Tämä kytkin on hallittu, mikä tarkoittaa, että voit mukauttaa verkkosi asetuksia ja suorittaa tarvittavat toiminnot helposti ja vaivattomasti.
  • Power over Ethernet (PoE) -tuki: Kytkimessä on neljä PoE-porttia, jotka tarjoavat virtaa PoE-yhteensopiville laitteille, kuten IP-kameroille ja langattomille päätepisteille. Tämä tekee asennuksesta ja johdotuksesta entistä helpompaa ja siistimpää.
  • Korkea suorituskyky: Kytkimellä on 10 Gbit/s:n kytkentäkapasiteetti ja 2000 merkinnän MAC-osoitetaulukko, mikä takaa nopean ja tehokkaan datansiirron.
  • Yhteensopivuus ja standardit: Kytkin tukee erilaisia verkkostandardeja, kuten IEEE 802.1Q, IEEE 802.1p, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3af, IEEE 802.3at, IEEE 802.3i, IEEE 802.3u. Tämä varmistaa sen yhteensopivuuden erilaisten laitteiden kanssa.

TP-Link

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 3 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.