Kuvaus

Tuotteen TP-Link Archer T3U WLAN 867 Mbit/s kuvaus


TP-Link Archer T3U WLAN 867 Mbit/s

TP-Link Archer T3U on langaton verkkosovitin, joka tarjoaa nopean ja luotettavan yhteyden. Tämä musta, tyylikäs sovitin hyödyntää langatonta USB-yhteyttä ja tarjoaa korkean tiedonsiirtonopeuden sekä monipuoliset liitäntämahdollisuudet.

Ominaisuudet:

  • Langaton yhteysteknologia
  • USB-liitäntä
  • Tiedonsiirtonopeus jopa 867 Mbit/s
  • Wi-Fi-standardi: Wi-Fi 5 (802.11ac)
  • Kaksitaajuusyhteys (2,4 GHz/5 GHz)
  • USB-virta

TP-Link Archer T3U mahdollistaa nopean ja tehokkaan langattoman yhteyden luomisen tietokoneesi tai kannettavasi kanssa. Sen avulla voit nauttia sujuvasta verkko- ja internet-yhteydestä ilman johtoja ja häiriöitä.

Tämä sovitin tukee langatonta Wi-Fi-standardia Wi-Fi 5 (802.11ac), mikä takaa korkean tiedonsiirtonopeuden ja vakaan yhteyden. Voit liittää Archer T3U:n helposti USB-porttiin ja nauttia nopeasta ja luotettavasta langattomasta verkkoyhteydestä missä tahansa.

Lisäksi Archer T3U tukee kaksitaajuusyhteyttä, joka mahdollistaa yhteyden muodostamisen sekä 2,4 GHz että 5 GHz taajuuksilla. Voit valita optimaalisen taajuuden riippuen ympäristöstäsi ja saavuttaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja signaalilaadun.

TP-Link Archer T3U on helppo asentaa ja käyttää. Se saa virran suoraan USB-portista, joten sinun ei tarvitse huolehtia erillisestä virtajohtosta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 13 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.