Kuvaus

Tuotteen TP-Link AX11000 Next-Gen Tri-Band Gaming -reititin kuvaus


TP-Link AX11000 Seuraavan sukupolven kolmikaistainen pelireititin

TP-Link Archer AX11000 on tehokas ja innovatiivinen pelireititin, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja vakaan yhteyden. Tämä reititin on suunniteltu erityisesti pelaajille, jotka vaativat nopeaa ja luotettavaa verkkoyhteyttä pelikokemustensa optimoimiseksi.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Tri-bandi Wi-Fi-teknologia, joka tarjoaa kolme erillistä taajuusaluetta (2,4 GHz/5 GHz/5 GHz) optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi.
  • Wi-Fi 6 (802.11ax) -standardi, joka mahdollistaa jopa 4804 Mbit/s tiedonsiirtonopeuden, tarjoten nopeat ja luotettavat yhteydet kaikille laitteillesi.
  • Gigabitti Ethernet LAN -käyttöliittymä mahdollistaa korkean nopeuden langalliset yhteydet, jotka ovat ihanteellisia pelikonsolien, tietokoneiden ja muiden verkkolaitteiden kytkemiseen.
  • Tietoturva-algoritmit, kuten WPA, WPA-Enterprise, WPA2, WPA2-Enterprise ja WPA3, takaavat suojatun ja turvallisen verkkoyhteyden.
  • Integroitu palomuurisuojaus (SPI), joka suojaa verkkoasi ei-toivotuilta hyökkäyksiltä ja uhilta.
  • Tukee IPv4- ja IPv6-verkkoprotokollia, joten voit käyttää kaikkia nykyaikaisia verkkosovelluksia ja -laitteita.

TP-Link AX11000 Next-Gen Tri-Band Gaming -reititin tarjoaa selkeän kilpailuedun pelaajille, jotka haluavat optimoida pelikokemuksensa ja nauttia nopeasta ja vakaasta yhteydestä. Hanki tämä huippuluok

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 45 vrk 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.