Kuvaus

Tuotteen TP-Link Tapo C320WS Bullet IP-turvakamera Sisätila ja ulkotila 2160 x 1440 pikseliä Seinä kuvaus


TP-Link Tapo C320WS Bullet IP-turvakamera Sisätila ja ulkotila 2160 x 1440 pikseliä Seinä

TP-Link Tapo C320WS on edistyksellinen IP-turvakamera, joka sopii käytettäväksi sekä sisä- että ulkotiloissa. Kamerassa on tarkka 2160 x 1440 pikselin resoluutio, joka takaa selkeät ja yksityiskohtaiset kuvat. Seinäkiinnityksen ansiosta kamera on helppo asentaa ja säätää optimaaliseen kulmaan.

Tämän IP-turvakameran avulla voit pitää kotisi, yrityksesi tai muun tilan turvallisena. Se tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

  • Langaton yhteysteknologia - Pääset helposti ja nopeasti käsiksi kameran kuviin ja asetuksiin langattoman yhteyden kautta.
  • Night vision -toiminto - Kamera on varustettu tehokkaalla infrapunaledillä, jonka ansiosta voit nähdä pimeässä jopa 30 metrin etäisyydeltä.
  • Kestävä kotelo - Bullet-muotoilu ja vankka valkoinen kotelo tekevät tästä kamerasta pitkäikäisen ja kestävän erilaisissa sääolosuhteissa.

TP-Link Tapo C320WS on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat lisätä turvallisuutta ja valvontaa kotiin tai yritykseen. Tilaa oma kamerasi jo tänään ja nauti rauhallisesta mielenrauhasta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 6 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.