Kuvaus

TRABANT-EXPRESS 1 (DVD) uusi, vielä kaupan muoveissa

Uusi dvd ja kotelo vielä kaupan muoveissa. Sarjan tekoaika on 1996-1997, kokonaiskesto 2 tuntia 42 minuuttia. Pääosissa Kari Hietalahti, Santeri Kinnunen ja Janus Hanski vahvistuksenaan Silu Seppälä. Ohjaus Aleksi Mäkelä.

"Trabant - Express sisältää legendaarisen tv-sarjan jaksot 1-7. Mitä kuuluu Raitasen perheen mopopojille? Hävisikö Sauli Häkkisen mersu autokorjaamon mustaan aukkoon? Löytääkö Taisteluasema Mir paikkaansa avaruudessa? Onko Ajanmies varmasti ajan tasalla? Vastaukset antaa Trabant-Ekspress!

Sarjan tapahtumapaikkana on kuvitteelliinen maanalainen tv-asema, josta kaksi Itä-Saksalaista toimittajaa, Hans ja Uli, lähettävät piraattiohjelmaa. Sarjassa nähtyjä unohtumattomia hahmoja ovat mm. Jasso Laamanen, jonka armoitetut tarinat tekevät vaikutksen Petas baarissa, tapaamme suomalaiset suurhiihtäjät "Me Karpaasit" ja ainutlaatuiset nuo "Helvetin rikkaat Gyllenbergit", toverikapteeni Dimitrin ja hänen perämiehensä Ivanin, sekä monta muuta, enemmän tai vähemmän omalaatuista tyyppiä. Trabatn -merkkiselle henkilöautolle on tietysti varattu huomattava osa ."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 23 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 51 vrk 23 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.