Kuvaus

TracCollar on ortopedien suunnittelema ja kehittämä laite miellyttävämpään traktiohoitoon. Traktio- eli vetohoito kaularangan oireiden hoidossa on terveydenhuollon hyväksymä kivunlievityskeino, jossa kaularangan alueelle kohdistetaan kevyttä traktiovoimaa. TracCollar on tarkoitettu sekä ammattilais- että kotikäyttöön.

Kaularangan alueen kiputilat johtuvat usein mm. huonosta työskentelyergonomiasta tai nukkuma-asennosta, venähdysvammoista, nivelvaivoista, henkisistä jännitteistä, päänsäryistä tai nivelreumasta.

TracCollarin avulla kaularangan kiputiloja voidaan lievittää laitteen nostaessa kevyesti pään painoa niskan ja olkapäiden alueen lihaksistoston päältä. Vetohoito toimii näin paineenalennusvoimana kaularangan alueella.

TracCollaria voidaan käyttää istuttaessa, seistessä tai makuuasennossa (tyyny pään tukena). Niskatuen tavoin TracCollar stabiloi niskan aluetta tarjoten samanaikaisesti traktiohoitoa rentouttaen kireitä lihaksia. Kaksoispumppu säätelee vetovoimaa tarvittaessa joko vasemmalle tai oikealle puolelle.

Käyttökohteita:

  • Pää- ja niskasäryt
  • Niskan ja olkapäiden alueen lihaksiston jäykkyys sekä kaularangan alueen liikerajoitukset
  • Niskan retkahdusvammojen (Whiplash-vammat) hoito, kun luuston rakenteelliset vammat on ensin poissuljettu
  • Pään ja niskan asennon stabilisointiin, kun lihaksiston antama normaali tuki on heikentynyt

TracCollarin kaulusosa on vaahtomuovia ja sisäosassa on ilmapumpattava kumiosa. Päällinen on kulutusta kestävää trikoota (97 % puuvilla, 3 % lykra).

Valitse koko: Mittaa kaulan ympärysmitta kaulan keskiosasta. Ilmoita kokosi meille sähköpostitse info@labtex.fi tehtyäsi tilauksen.

  • Medium (punainen) 35.5 - 40.6 cm
  • Large (sininen) 40.6 - 45.7 cm

Mikäli mittaustulos on kahden koon välillä, valitse silloin suurempi koko.

LabTex terveystuotteet:

www.labtex.fi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 17 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.