Kuvaus

Tuotteen Tracer TRASTA46338 kannettavan tietokoneen jäähdytystyyny 43,2 cm (17 ) 1000 RPM kuvaus


Tracer TRASTA46338 kannettava jäähdytysalusta 43,2 cm (17") 1000 RPM

Jäähdytä kannettavasi tehokkaasti ja pidä se optimaalisessa lämpötilassa Tracer TRASTA46338 kannettavalla jäähdytysalustalla. Tämä alusta on suunniteltu erityisesti 43,2 cm (17") kannettaville tietokoneille ja se tarjoaa erinomaisen jäähdytysratkaisun pitkäkestoiseen käyttöön.

Tracer TRASTA46338 jäähdytysalustan keskeisimmät ominaisuudet:

  • Tehokas jäähdytys: Alustan 1000 RPM tuuletin pitää kannettavan tietokoneen lämpötilan alhaisena, jolloin se toimii optimaalisella suorituskyvyllä.
  • 17-tuumaisille kannettaville: Alusta sopii täydellisesti 43,2 cm (17") kannettaville tietokoneille, tarjoten optimaalisen istuvuuden ja jäähdytystehon.
  • Käyttömukavuus: Jäähdytysalustassa on ergonominen muotoilu, joka tarjoaa mukavan asennon käyttäjälle pitkäaikaisessa käytössä.
  • Äänettömästi toimiva tuuletin: Alustan tuuletin toimii hiljaisesti, joten se ei häiritse keskittymistä tai aiheuta ylimääräisiä äänihaittoja.
  • Korkealaatuinen materiaali: Alusta on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka kestää pitkäaikaista käyttöä ja suojaa kannettavaa tietokonetta.

Pidä kannettavasi viileänä ja suorituskykyisenä Tracer TRASTA46338 kannettavalla jäähdytysalustalla. Tilaa omasi tänään ja nauti paremmasta käyttökokemuksesta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 45 vrk 19 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.