Kuvaus

Tuotteen Tracer TRASTA46888 GAMEZONE Transform notebook cooling pad 400x270x36 mm (17 ) 1200 RPM kuvaus


Tracer TRASTA46888 GAMEZONE - Muuntautuva kannettavan tietokoneen jäähdytysteline

Pidä kannettava tietokoneesi viileänä ja suorituskykyisenä Tracer TRASTA46888 GAMEZONE -muuntautuvalla kannettavan tietokoneen jäähdytustelineellä. Tämä jäähdytuslevy on erityisesti suunniteltu parantamaan kannettavien tietokoneiden jäähdytystä ja tarjoamaan mukavampaa käyttökokemusta.

Ominaisuudet:

  • Muuntautuva suunnittelu: Tämä jäähdytyslevy sopii täydellisesti 17 tuuman kannettaville tietokoneille ja sen mitat ovat 400x270x36 mm.
  • Tehokas jäähdytys: Jäähdytystelineen 1200 RPM tuuletin varmistaa, että kannettava tietokoneesi pysyy viileänä jopa raskaan käytön aikana.
  • Käyttömukavuus: Jäähdytyslevyn ergonominen muotoilu parantaa työskentelyasentoa ja vähentää ranteiden ja käsien rasitusta.
  • Helppo käyttää: Jäähdytystelineen käyttäminen on helppoa - liitä se kannettavan tietokoneen USB-porttiin ja se on valmis käytettäväksi.
  • Laadukas rakenne: Jäähdytyslevy on valmistettu kestävästä materiaalista ja sen musta ja harmaa värimaailma sopii täydellisesti mihin tahansa tyyliin.

Tracer TRASTA46888 GAMEZONE -muuntautuva kannettavan tietokoneen jäähdytysteline on täydellinen valinta niille, jotka haluavat parantaa kannettavan tietokoneensa suorituskykyä ja pidentää sen käyttöikää. Tilaa omasi tänään ja nauti viileästä ja tehokkaasta työ

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 16 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

41,90 € Sulkeutuu 71 vrk 16 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.