Kuvaus

Tuotteen Tracer TRASTA46889 GAMEZONE Streamer notebook cooling pad 420x300x25 mm (17 ) 1000 RPM kuvaus


Tracer TRASTA46889 GAMEZONE Streamer - Kannettavan tietokoneen jäähdytinteline

Tracer TRASTA46889 GAMEZONE Streamer on täydellinen kumppani pelaajille ja sisällöntuottajille, jotka tarvitsevat tehokasta jäähdytystä kannettavalle tietokoneelleen. Tämä kannettavan tietokoneen jäähdytinteline pitää laitteesi viileänä ja suorituskykyisenä pitkien pelisessioiden aikana.

Tämä jäähdytinteline on suunniteltu erityisesti pelikäyttöön, ja se sopii kaikille 17 tuuman kannettaville tietokoneille. Sen kompakti koko (420x300x25 mm) mahdollistaa helpon kuljettamisen ja asettamisen haluamaasi paikkaan.

Jäähdytintelineessä on tehokas tuuletin, joka pyörii 1000 RPM:n nopeudella. Tämä varmistaa, että kannettava tietokoneesi pysyy viileänä myös intensiivisissä pelitilanteissa. Tuuletin käyttää USB-liitäntää, joten se on helppo yhdistää kannettavaan tietokoneeseen ilman ylimääräisiä johtoja.

Tracer TRASTA46889 GAMEZONE Streamer -jäähdytinteline on valmistettu kestävästä materiaalista, joka tarjoaa vankkaa tukea kannettavalle tietokoneelle. Sen liukumattomat jalat pitävät sen tukevasti paikallaan, joten voit keskittyä täysin pelaamiseen tai sisällöntuottamiseen ilman häiriöitä.

Osta Tracer TRASTA46889 GAMEZONE Streamer -jäähdytinteline tänään ja anna kannettavalle tietokoneellesi ansaitsemasi tehokas jäähdytys!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 6 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.