Kuvaus

The Traveling Wilburys oli Boo, Clayton, Lefty, Muddy ja Spike Wilburyn muodostama yhtye. Näiden salanimien takana olivat muusikot Bob Dylan, Jeff Lynne, Roy Orbison, Tom Petty ja George Harrison. Yhtyeen jäsenet olivat tunteneet toisensa vuosia ja päättivät tehdä yhdessä musiikkia 1980-luvun lopulla. Hankkeen kokoajina toimivat lähinnä Harrison ja Lynne.

Yhtye julkaisi kaksi levyä: Traveling Wilburys, vol. 1 (1988) ja Traveling Wilburys, vol. 3 (1990). Ensimmäisen levyn kappaleista Handle With Care ja End of the Line menestyivät hyvin singlelistoilla. Molemmat levyt olivat myyntimenestyksiä.

Pian ensimmäisen levyn ilmestymisen jälkeen Roy Orbison kuoli ja yhtyeen muut jäsenet omistivatkin toisen levyn (eli Traveling Wilburys, vol. 3) hänen muistokseen. Kakkoslevyn nimenä oli "vol. 3", koska nimellä Traveling Wilburys vol. 2 oli vuonna 1989 ilmestynyt ykköslevyn demo- ja vaihtoehtoversioita sisältänyt bootleg-levy.

The Traveling Wilburys on yksi kevyen musiikin historian erikoisimpia ilmiöitä. Rock-musiikin eri sukupolvia ja eri tyylejä edustavat artistit tekivät yhdessä musiikkia, jossa yhdistyvät heidän jokaisen erilaiset tyylikeinot ja tunnusmerkit. Alun perin yhtyeen jäsenten omakustantamista levyistä otettiin rajalliset painokset ja siksi niistä tuli suosittuja keräilykohteita. Rhino entertainment julkaisi levyt uudelleen kahden cd:n ja yhden dvd:n boksina kesäkuussa 2007. Boksi sisältää julkaistujen levyjen lisäksi yhtyeen viisi musiikkivideota, kaksi singleraitaa ja kaksi ennen julkaisematonta äänitystä.

TRAVELING WILBURYS VOL 3 -cd on uudenveroinen.

Charts (korkein listasija):

 Norway 3

Sweden 5

United States 11

United Kingdom 14

Switzerland 18

Austria 22

Germany 23

Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

She's My Baby (3'12) Inside Out (3'33) If You Belonged to Me (3'11) The Devil's Been Busy (3'18) 7 Deadly Sins (3'14) Poor House (3'14) Where Were You Last Night? (3'00) Cool Dry Place (3'33) New Blue Moon (3'15) You Took My Breath Away (3'18) Wilbury Twist (2'59)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5,50 €
Sulkeutuu 1 vrk 23 h 13 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5,50 € Sulkeutuu 1 vrk 23 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.