Kuvaus

Kuvien Blu-ray -boksi suomeksi tekstitettynä

 

Väristyksiä / Tremors - Anthology (Blu-ray) uusi ja muoveissa

Sisältää seuraavat elokuvat:

Tremors

Juuri kun Val McKee (Kevin Bacon) ja Earl Basset (Fred Ward) päättävät jättää Perfectionin, Nevadan, alkaa kummallinen jyrinä, joka estää heidän lähtönsä.

Hyvinkoulutetun seismologiopiskelijan (Finn Carter) avulla he huomaavat eristäytyneen kotikaupunkinsa olevan jättiläismäisten, ihmisiä syövien, maan alla elävien olioiden vierailun kohde.

Nyt alkaa taistelu limaisten maanalaisten olioiden voittamiseksi viihdyttävässä trillerissä, jossa mukana Michael Gross ja Reba McEntire.

__________________________________________

Tremors 2 - Aftershocks 

Ne ovat palanneet! Jättimäiset maanalaiset oliot, jotka terrorisoivat autiokaupunkia Väristyksiä-elokuvassa, kyntävät nyt tietään Meksikon öljykenttien läpi syöden kaiken tielleen osuvan – ja vain yksi mies voi pysäyttää ne!

Tämä komediallinen scifi-elokuva yhdistää edeltäjänsä tapaan Fred Wardin luuseri Earl Bassettina ja Michael Grossin yli-innokkaana survivalistina Burt Gummerina. Nämä kaksi epäonnen soturia ottavat tehtäväkseen tuhota hirviöt.

Kumppaneina toimivat Christopher Gartin, jännitystä, rahaa ja uutta uraa kaipaava nuori mies, ja Helen Shaver, seksikäs, peloton tiedenainen, joka on nähnyt kaiken... ennen tätä.

Yhdessä he laativat nerokkaan suunnitelman olentojen pään menoksi. Luvassa on kiivasta toimintaa ja paljon nauruja, kunnes hirviöt viisastuvat.

Tämän hulvattoman komediatrillerin tekivät alkuperäisen Väristyksiä-elokuvan luojat, ja sen upeat erikoistehosteet ovat Jurassic Parkin P. Phil Tippettin ja Jumanjin Alec Gillisin ja Tom Woodruff Jr:n käsialaa.

__________________________________________

Tremors 3 - Back to Perfection

Muotoaan muuttavat ihmissyöjähirviöt sekoittavat jälleen elämää pölyisessä Nevadan pikkukaupungissa nimeltä Perfection ja survivalisti Burt Gummer (Michael Gross) on ainut apu ongelman selvittämiseen!

Muutaman paikallisen, nuoren yrittäjän (Shawn Christian ja Susan Chuang) avustamana Burt hyödyntää mittavan asetietoutensa taistelussa uutta ja tappavaa Graboidien sukupolvea vastaan.

Elleivät Burt ja hänen apulaisensa pysty pysäyttämään hirviöitä, tulevat nämä Perfectionin kuuluisaksi tehneet olennot hävittämään kaupungin kartalta.

Väristyksiä 3 lupaa maata järisyttävää, räjähtävän jännittävää viihdettä!

__________________________________________

Tremors 4 - The Legend Begins

Valmistaudu värisemään ytimiä myöten alkuperäisen Väristyksiä-elokuvan uuden esiosan tahtiin!

Kun kaukaisen nevadalaisen kaivoskaupungin Rejectionin työntekijät joutuvat näkymättömän vaanijan uhriksi, kaivoksen omistaja, Hiram Gummer (Michael Gross), Väristyksiä-elokuvan Burt Gummerin isoisoisä, palkkaa tappajan tuhoamaan lihanhimoiset hirviöt ennen kuin ne nielevät hänen voittonsa.

Seuraa hellittämätön hyökkäys, jossa taistelukenttä siirtyy syvältä maan alta Rejectionin kaduille.

__________________________________________

Tremors 5 - Bloodline

Survivalistin Burt Gummerin (Michael Gross) panokset ovat korkealla hänen toistaiseksi vaarallisimmassa hirviöjahdissaan.

Kun Gummer palkataan vangitsemaan Etelä-Afrikkaa terrorisoiva, tappava Ass Blaster, hän ja hänen uusi apurinsa Travis Welker (Jamie Kennedy) lähtevät henkiinjäämistaisteluun raivokkaan aggressiivisia ass blastereita ja graboideja vastaan.

Kun he saavat selville, että hirviöt ovat kehittyneet entistäkin tappavimmiksi olennoiksi, heidän operaatioonsa kohdistuva ennennäkemätön kauhu nousee aivan uudelle tasolle – korkeammalle kuin mihin he osasivat varautua.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 6 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

39,90 € Sulkeutuu 2 vrk 6 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.