Kuvaus

Bad Teacher:

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) on rääväsuinen, hävytön ja kaikin tavoin epäasiallinen opettaja. Hän juopottelee, polttaa pilveä ja odottaa innolla naimakauppoja rikkaan elättäjänsä kanssa päästäkseen eroon inhottavasta päivätyöstään. Jouduttuaan sulhonsa dumppaamaksi nainen valitsee uudeksi kohteekseen rikkaan komistuksen (Justin Timberlake) ja torjuu samalla koulun jumppamaikan (Jason Segel) lähestymisyritykset. Hänen järjettömien ja törkeiden juonittelujensa tuloksena niin oppilaat, työkaverit kuin hän itsekin saavat ainutkertaisen opetuksen!

easy A:

Tässä hurmaavassa, kriitikoiden ylistämässä komediassa pelataan huhuilla ja maineella. Olive (Emma Stone) on tavallinen lukiolaistyttö, jonka elämä heittää häränpyllyä, kun hän keksii käyttää koulunsa puskaradiota kohentaakseen sosiaalista asemaansa. Oliven luokkakaverit (Amanda Bynes, Aly Michalka) kääntyvät kuitenkin häntä vastaan, ja pian asiaan sekaantuvat myös koululautakunta, Oliven suosikkiopettaja (Thomas Haden Church) sekä hermostunut opinto-ohjaaja (Lisa Kudrow). Hupaisan erikoisten vanhempiensa (Stanley Tucci, Patricia Clarkson) sekä pitkäaikaisen ihastuksensa (Penn Badgley) tuella Olive yrittää irtautua uudesta huonomaineisesta identiteetistään ja katkaista huhumyllyltä siivet lopullisesti.

superbad:

Superbadin kaltaista elokuvaa et ole koskaan ennen nähnyt! Jokainen on joskus kuullut tyttöjen puhuvan viimeöisistä humalassa tekemistään virheistä... Seth (Jonah Hill) ja Evan (Michael Cera) ovat tajunneet, että he voisivat olla se virhe! kaksikolla on vanha tuttu ongelma: poikuudesta olisi päästävä eroon ennen opiskelujen alkua. Onneksi tiedossa on bileet, paljon juopuneita tyttöjä ja ystävä jolla on väärennetyt paperit. Poikien ystävä Fogell a.k.a. McLovin (Christopher Mintz-Plasse) on onnistunut hankkimaan itselleen Hawaijilaisen ajokortin ja kaverukset suuntaavat ostoslistoineen viinanhakureissulle. Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan sillä McLovin joutuu tekemisiin ennalta arvaamattoman kyttäkaksikon (Paksuna elokuvan Seth Rogen ja Saturday Night Liven Bill Hader) kanssa, joten Sethin ja Evanin on keksittävä toinen keino ostoskassinsa täyttämiseen. Superbad on "komedia, jolla on symboliarvoa...se on aikansa todellinen klassikko" (Pete Hammond, Maxim) ja komediallinen mestariteos!

Tekstitys: Suomi

Subtitle Languages: Catalan, Danish, English, Finnish, Hindi, Italian, Norwegian, Spanish, Swedish
Running Time: 296 minutes

DVD on uusi ja muoveissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,35 € / kpl
Sulkeutuu 109 vrk 12 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,35 € Sulkeutuu 109 vrk 12 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.