Kuvaus

TRUE BLOOD (10 x DVD) THE COMPLETE FIRST AND SECOND SEASON

Erittäin hyväkuntoiset DVD:t ja kotelot, myös suojakotelo on erittäin hyväkuntoinen. Sarja on vuodelta 2010, kesto 1281 minuuttia. kieli on englanti tai ranska,  tekstitys suomi, ruotsi, tanska ja norja sekä englanti tai ranska. Suojakotelon ja DVD-koteloiden tekstit ovat englanniksi.

ENSIMMÄINEN KAUSI yhteensä 12-jaksoa

"Vampyyrit ovat "tulleet ulos arkuistaan" ja elävät nyt keskuudessamme. He pysyvät hengissä keinoverellä, eikä heidän tarvitse enää saalistaa ihmisiä. Tai siltä ainakin vaikuttaa...

Bon Tempsissä, louisianalaisessa pikkukaupungissa, riittää värikkäitä persoonia. Sookie Stackhouse (Oscar®-palkittu Anna Paquin*) on herttainen ja viaton tarjoilija, joka salaa osaavansa lukea ajatuksia; Bill Compton on 173-vuotias vampyyri, joka on juuri palannut kaupunkiin; Sookien veli Jason on naistenmies, joka joutuu aina vaikeuksiin; kovanaama Tara on Sookien paras kaveri; Sam on Merlotte'sin omistaja, joka yrittää kätkeä tunteensa Sookieta kohtaan; Lafayette on pelimies, jolla on aina jotain luvatonta meneillään. Lisäksi on paljon muita henkilöhahmoja, jotka kätkevät synkät salaisuutensa yön pimeyteen tässä täysin uudenlaisessa sarjassa.

Alan Ball, parhaan elokuvan Oscar®-palkinnon saaneen American Beautyn käsikirjoittaja ja HBO®:n Emmy®-palkitun tv-sarjan Mullan allaSM luoja, on mies kriitikoiden kehuman True Bloodin maailman takana."

extrat: In Focus:
- Vampires in America: Fiktiivinen dokumentti Amerikan vampyyreistä
- Kuusi kommenttiraitaa

 

TOINEN KAUSI yhteensä 12-jaksoa

"Tervetuloa takaisin Bon Tempsiin, mysteerien, Etelän sensuaalisuuden ja synkkien salaisuuksien tyyssijaan. Sookie Stackhousen elämä on vaarallisempaa kuin koskaan, sillä hänen suhteensa Billiin syvenee. Sillä välin Tara rakastuu ja joutuu lumotuksi, Sam luottaa epätodennäköiseen liittolaiseen, Jason sotkeutuu vampyyreja jahtaavaan lahkoon, Eric pestaa Sookien tutkimaan 2 000 vuotta vanhan vampyyrin katoamista ja Maryann paljastaa omaavansa voiman, jolla hän voi hallita melkein kaikkia kaupunkilaisia.

Sitten Sookie, Bill ja Sam tekevät järkyttävän löydön ja heidän on yritettävä estää pirullinen juoni, joka kohottaa tämän palkitun sarjan uusiin, verisiin korkeuksiin."

extrat:
- The Vampire report: Special edition
- Fellowship of the Sun: Reflections of Light
- Seitsemän kommenttiraitaa

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 17 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 107 vrk 17 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.