Kuvaus

Hurja, toimintarikas ja monipuolinen peli kovaotteisen poliisin silmin Los Angelesin kaduilla GTA-pelien hengessä!

Pelaajan roolihahmona on kovanaamainen kyllä, Nick Kang, joka työskentelee E.O.D. -nimisessä polisiin erikoisyksikössä. Konkarikytän maine tehokkaana ja rankkana etsivänä on ansainnut hänelle tehtävän astua kiinalaisen triadin ja venäläisen mafian väliin, jotka ovat tekemässä Los Angelesin kaupungista sotatantereen rikollisten välisissä kahakoissa.

Astu herra Kangin haastaviin saappaisiin ja ota osa räjähtävään toimintaan. Mukana on tiukkoja ampumavälikohtauksia, lähitaisteluosuuksia sekä vauhdikkaita takaa-ajotilanteita järisyttävän tarkasti mallinnetussa Los Angelesin kaupungissa. Haarautuvat tehtävät vievät tilanteisiin joko jalan tai auton kera, ja vaihtelua löytyy runsaasti mm. vihamielisten todistajien metsästämisestä monenlaisiin tulitaisteluihin ja todisteiden jahtaamiseen.

- Yhdistelmä montaa eri pelityyppiä yhdeksi eheäksi kokonaisuudeksi: takaa-ajoja, ampumista sekä lähitaistelua.
- Hurjapäistä ja vauhdikasta kaahailua valtavan kokoisessa kaupungissa.
- Monipuolinen ja realistinen lähitaistelusysteemi sisältää paitsi erilaisia potkuja ja lyöntejä, myös erilaisia yhdistelmähyökkäyksiä ja otteita.
- Tiukat tulitaistelut ovat omiaan luomaan räväkän toiminnan tunnelmaa hidastettuine liikkeineen ja laajoine asearsenaaleineen.
- Haarautuvassa tarinassa on yhteensä yli 100 tehtävää sekä vapaasti tutkittavissa oleva kaupunki monine yksityiskohtineen. Peli myös sisältää monta erilaista lopetusta.
- Satoja nelikökilometrejä koettavaa sisältäen kaikki L.A.:n tunnetuimmat paikat, kuten Hollywoodin, Santa Monican, Beverly Hillsin sekä keskustan.

Kotelon kunto: Hyvä
Manuaalin kunto: Hyvä
Levyn kunto: Hyvä
Tuotenumero: XBOX614

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
tai
Sulkeutuu 30 vrk 18 h 28 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,90 € Sulkeutuu 30 vrk 18 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.