Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Metallista valettu tuhkakuppi, joka oli 1920-1940 luvun vuosina oikein hauska hitti. Myöhemmin siitä tehtiin kopioita ja yhä nykyään näkee niitä, osoittain surkeita ja ala-arvoisia kopioita , jossainpäin maailmaa tökerösti tehty, epäilevät Puolaa , tai jotain muuta Itä-Euroopan maata. 

Mutta tässä on myynnissä nyt se aito saksalainen valmiste  ja pituus /  leveys on 145x95mm ja korkeus on 19mm, paino 208g. 

Kuvana on tyylikkääseen iltapukuun pukeutunut Gaala asuinen nainen ja hänen takaa ilmestyy varsin varakas 1920-1930 luvun mies. Mutta äkkiä naisen ilme ( mimic) muuttuu voimakkaasti ja hän kirkaisee "OOOH !"

Salaisuus paljastuu kun katsoo tuhkakupin alapuolta, sieltä näkee, että solmio kaulassa olevan herrasmiehen käytös ei olekaan aivan normaalia juhla-Gaalan käytöstä.

A09NV401a Tuhkakuppi "Hävytön" ja vielä sitä aitoa vanhaa kunnon laatua. Näitä saa etsiä, älä koske halpoihin roskalaatu kopioihin.  Kopio on paksumpi ja kuva jotenkin karkea, rakeinen. Huonoa valujälkeä. Kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
49 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.12.2019 22:24
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.