Kuvaus

Kuvaus

Tuhoparvi / The Swarm (DVD)

Tuottaja/ohjaaja Irwin Allen (mm. S/S Poseidonin seikkailu, Liekehtivä torni) päästää tällä kertaa valloilleen tieteelliseen aineistoon perustuvan maailmanlopputrillerin. Tappajamehiläiset ovat täyttä totta Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Nyt karmiva parvi on liikekannalla... ja Pohjois-Amerikka on määränpää.

Tähtiä riittää vaikka viiteen elokuvaan - Michael Caine, Katharine Ross, Richard Widmark, Olivia de Havilland, Henry Fonda, Fred MacMurray, Richard Chamberlain, Jose Ferrer, Patty Duke Astin, Lee Grant ja Bradford Dillman.

Mutta todellisessa valokeilassa on kuitenkin sakea joukko "sivuosanäyttelijöitä" - arviolta 22 miljoonaa mehiläistä, joita hyödynnetään taitavasti uskomattomissa kohtauksissa, joissa ihmiset ja irtaimisto joutuvat silmittömän raivokkaiden ilmahyökkäysten kohteeksi. Kyseessä on painajainen, joka on saanut siivet selkään!

Ohjaus: Irwin Allen

Näyttelijät: Michael Caine, Katherine Ross, Richard Widmark, Olivia de Havilland, Henry Fonda, Fred MacMurray, Richard Chamberlain, Jose Ferrer, Patty Duke, Lee Grant, Bradford Dillman, Ben Johnson

Valmistusvuosi: 1978

Kesto: 2 h 29 min

Bonukset

  • Kulissien takaa -dokumentti: Inside the Swarm
  • Traileri

 

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! L 9

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 11 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

22 € Sulkeutuu 37 vrk 11 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.