Kuvaus

Siistikuntoinen, kovakantinen (kansipaperit mukana), kerran luettu, romaani:

Tuija Lehtinen : Armon aika (Otava 2014)

"Poksautin pullon auki, kaadoin viiniä lasiin ja kohotin maljan tulevaisuudelle. Oli pakko uskoa, että aurinko paistaisi vielä risukasaan, joksi koin itseni juuri nyt. 

Kun Mona Meri saa tarpeekseen elämästä itsekeskeisen muusikkomiehensä muusana, Berliini vaihtuu suomalaiseen pikkukaupunkiin. Armo-eno tarjoaa asunnon hallitsemastaan kivitalosta, jossa sukulaiset ovat innokkaita puuttumaan Monan asioihin. Myös työpaikka löytyy enon apteekista. Monasta on mukava palata töihin, mutta henkilökunnan nokkimisjärjestys ja omalaatuiset asiakkaat tuottavat päänvaivaa. 

Muiden naittamisyrityksistä huolimatta Mona on päättänyt ottaa reilusti aikaa erosta toipumiseen. Pärjääväthän tädit Inka ja Lahjakin ilman miestä. Vähitellen Kivitalosta alkaa kuitenkin paljastua yllätyksiä. Lahjalle ilmaantuu salaperäisiä iltamenoja, ja Monaa alkaa kiehtoa arvoituksellinen radioääni. Hän tahtoo myös selvittää, kun on hänelle samppanjaa lähettelevä salainen ihailija. Onko musiikkimiehissä sittenkin jotain, mitä Mona ei voi vastustaa?"

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2 €
Sulkeutuu 9 vrk 9 h 1 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 2 € Sulkeutuu 9 vrk 9 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.