Kuvaus

Kuvan hyväkuntoinen kirja.

Rebekka ja kesäprinssi - kirjasta tuttu Rebekka räväyttää jälleen! Takana on hauska kesä täynnä tapahtumia. Koulun alku jännittää Rebekkaa. Hänellä on ennestään vain muutamia tuttuja satojen oppilaiden koulussa. Hän odottaa jännityksellä tapaavansa myös mielessään kesäprinssiksi nimeämänsä onkijapojan. Pojan henkilöllisyys paljastuukin heti ensimmäisenä päivänä ja on Rebekalle suuri yllätys!


Jo muutaman päivän kuluttua Rebekka on koulussa kuin kotonaan. Ysiluokan luokkaretkeä varten pitää kerätä rahaa koko yläasteen ajan ja varsinkin Mervi innostuu aiheesta. Ulla ja Mervi ehdottavat Rebekan kauhuksi, että tämä kirjoittaisi uuden näytelmän, eikä tämä älyä heti kieltäytyä. Pienen suostuttelun jälkeen koko luokka ponnistelee yhdessä onnistuneen tapahtuman järjestämiseksi.

Suunnistus liikuntatunnilla aiheuttaa Rebekalle päänsärkyä ja omatoiminen harjoittelu johtaa eksymiseen syksyiseen metsään. Rebekan onneksi ja harmiksi kesäprinssistä ruskaritariksi muuttunut poika osuu paikalle juuri sopivasti ja ohjaa eksyneen tytön oikealle tielle.

Joulunaikaa odotetaan hartaissa tunnelmissa, sillä näytelmän ensi-illan lisäksi kaksi perheen koirista saa pentuja. Pikkusiskot toivovat, että äiti antaisi pitää edes yhden koiranpennun, mutta muutamaa lukuun ottamatta ne varataan melkein heti.

Rebekan ohjaama luokan näytelmä on menestys myös taloudellisesti ja yksi koiranpennuistakin jää uuteen kotiin yllättävän lähelle emoaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 19 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 27 vrk 19 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.