Kuvaus

Alkuperäinen hyväkuntoinen kasetti kuvan pehmeässä kotelossa. Kunto tarkastettu Panasonicin nauhurilla 2.5.2024. Aivan leffan lopussa oli yksi muutaman sekunnin häiriökohta, joka saattaa olla nauhurikohtainenkin. Kyseessä on "Made in Japan"-laatunauha. Jonkin sortin jatko-osa "Pannaanpa jodlaten"-leffalle, koska alkuteksteissä näytettiin kohtauksia kyseisestä leffasta ja kuvauspaikkakin saattoi olla pitkälti sama. Myös samoja näyttelijöitä elokuvassa oli ja pääosaan oli saatu jopa nimimies Gianni Garko, joka ei näköjään itseään turhan vakavasti ota. Mukaan kauppaan myös DVD-rippi, jonka tästä tarkastuksen yhteydessä tein. Postituskulut 7,85 euroa lisätään voittohintaan ja samoilla postikuluilla kulkee maksimissaan kahdeksan kasettia. Myös nouto mahdollinen.

Tukholman tuliset tytöt Tyrolissa (1977)

Drei Schwedinnen in Tirol

aka Drei Schwedinnen in Oberbayern ; Trois suédoises en Haute-Bavière ; ¡Aleluya... cada uno con la suya! ; Det brinner i buskarna ; Tre svenskor i Tyrolen ; 3 Schwedinnen in Oberbayern

Ryhmä: Star Video (w/ Star-logo)

VAROITUS!
TÄTÄ SAKSALAISTA SEKSIHUPAILUA SAA KATSELLA VAIN HUVIKSEEN. TOSIKOT JA AHDASMIELISET ÄLKÖÖT VAIVAUTUKO. EI LASTEN KÄSIIN. KASETTIA SAA VUOKRATA ILMAN RESEPTIÄ KAIKISTA JOHTAVISTA VIDEOPISTEISTÄ KAUTTA MAAN.

Lähde mukaan kaikkien aikojen riehakkaimmalle matkalle Tyroliin rohkeiden ja tulisten Tukholman tyttöjen kanssa. Kun alppien nahkashortsiveikot törmäävät Tukholman tyttöihin on riemu katossa!

Ohjaus:
Sigi Rothemund

Käsikirjoitus:
Erich Tomek
Sigi Rothemund


Näyttelijät:
Gianni Garko
Alexander Grill
Beate Hasenau
Inge Fock
Anika Egger
Ann Lündell
Herbert Fux
Rosl Mayr
Willy Harlander
Peter Traxler
Wolfgang Katzer
Walter Klinger
Herta Worell
Werner Röglin
Renate Hess


Maa: West Germany

Genre: Comedy

Kategoria: Bavarian sex comedy
 




Kuvasuhde: 1.33:1 (4:3)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 85 vrk 20 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 85 vrk 20 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.