Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huom! ILMAINEN POSTITUS nyt vähintään 3 KIRJA-kohteen ostajalle!  1-2 KIRJA-kohteen ostajalle postitus enintään 6 EURO (vaikka ilmoitettujen  hintojen yhteissumma olisi suurempi)!   [Ja mukaan mahtuu muitakin ostoja: esim. levyjä tai pelejä!]

 

Pähkinänkuoressa: ILMAINEN POSTITUS vähintään 3 KIRJA-kohteen ostajalle!

1-2 KIRJA-kohdetta postitus ENINTÄÄN  6 EURO (ellei ilmoitettu ole pienempi)

 

Tästä linkistä löydät myynnissä olevat kirja-kohteemme:

https://www.huuto.net/haku/sellernro/246046/category/262/sort/closing

 

Tässä kohteessa myydään kirjaa (katso myös muutkin):

 

Heikki Lehikoinen TUO HIISI HIRVIÄSI Metsästyksen kulttuurihistoria Suomessa * TEOS 2008 metsästys kalastus historia

" Mitä teki Nylky-Nyrckes, entä Hongotar? Miksi Jöran Morottoja ja Gabriel Johaninpoika Aikio käräjöivät ahmasta? Minkä riistaeläimen pelättiin sorruttavan siltoja ja pysäyttävän junaliikenteen?

Teoksessaan Tuo hiisi hirviäsi Heikki Lehikoinen esittelee suomalaisen metsästyksen perinteitä kivikaudelta 1900-luvulle asti. Varsinaisten pyyntimenetelmien ja -käytäntöjen lisäksi tässä laaja-alaisessa kirjassa käsitellään esimerkiksi varhaista metsästyslainsäädäntöä, metsien jumaluuksia ja haltijoita sekä eläinuskomuksia ja metsästysriittejä.

Metsästystä ei käsitellä irrallisena ilmiönä vaan osana inhimillistä toimintaa ja sen historiallista kehitystä. Aineistona on käytetty muun muassa arkeologisten tutkimusten tuloksia, käräjäpöytäkirjoja, matkakuvauksia ja kaunokirjallisuutta. Näin tekstissä välittyvät nykynäkökulman lisäksi erilaiset metsästykseen liittyvät aikalaiskäsitykset ja niiden muutokset.

Lehikoisen perehtyneisyys aiheeseen yhdistettynä hänen lennokkaaseen kirjoitustyyliinsä tekevät kirjasta oivallista luettavaa kaikille kulttuurihistoriasta kiinnostuneille.Kirjan lopussa on myös vanhoja vinkkejä uusille eränkävijöille - tosin niiden soveltaminen tapahtukoon jokaisen omalla vastuulla."
 

kuvan kirja  *

TEOS 2008, SID/KOVAKANTINEN , 2.p.,  303s., runsas kuv.,  kansikuva

KUNTO: HYVÄ K3+ *


Huom!
POSTITUSKULUT LISÄTÄÄN (POSTIPAKETTINA 6,00 EURO - JOLLOINKA SAMAAN HINTAAN MENNE MUITAKIN HUUTOJA! !). RAHAT TILILLE, KIRJA(T) POSTIIN.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEEMME!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
11 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.5.2024 19:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.